ΕΛΛΑΔΑ

Κατερρίφθη ο μύθος: Ο Επίτιμος είδε με την κόρη του τη νίκη της Εθνικής μας

Κατερρίφθη ο μύθος: Ο Επίτιμος είδε με την κόρη του τη νίκη της Εθνικής μας

Ο μύθος που υπήρχε για τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να φέρνει μαζί του ένα συννεφάκι κακοτυχίας φαίνεται πως πάει... περίπατο

Η τελευταία φορά που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε ποδόσφαιρο ήταν το 2004 στο Euro, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βηματοδότη, πέρασαν 10 ολόκληρα χρόνια και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε από το σπίτι του στα Χανιά να παρακολουθήσει και πάλι ποδόσφαιρο και μάλιστα με την υπόσχεση: «Θα δω ολόκληρο τον αγώνα ακόμα και την παράταση εάν υπάρξει».

Έτσι και έγινε. Ο επίτιμος παρακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα της Ελλάδας επί της Ακτής Ελεφαντοστού, που έφερε τη χώρα μας στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Με την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη όμως είδε τη μεγάλη «μάχη»: «Ενθουσιάστηκε όχι μόνον από το αποτέλεσμα, αλλά και από τη συλλογική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών», εξιστορούσε η κυρία Μπακογιάννη. Όταν ρωτήθηκε εάν ενθουσιάστηκε και από το γκολ του Γ. Σαμαρά είπε: «Βεβαίως και ενθουσιάστηκε, ξέρεις ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ονόματα...».