ΕΛΛΑΔΑ

Στερεά Ελλάδα: 16 συλλήψεις σε ένα εικοσιτετράωρο

Στερεά Ελλάδα: 16 συλλήψεις σε ένα εικοσιτετράωρο

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, των Β’ και Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Ο.Π.Κ.Ε.Ευρυτανίας, των Β’ και Γ’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας και του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνολικά δεκατέσσερα άτομα για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει δύο κλοπές τμημάτων χαλκοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης από πυλωτές πολυκατοικιών στη Χαλκίδα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε.
  • Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει βενζινοκινητήρα από κατάστημα στη Χαλκίδα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
  • Συνελήφθησαν πέντε άτομα, για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία.
  • Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στη Θήβα, για παράβαση νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους 298 γραμμαρίων.
  • Συνελήφθη αλλοδαπός για παρεμπόριο στην Δροσιά Ευβοίας. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια. Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 635 είδη παρεμπορίου.
  • Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί (δύο στο Αλιβέρι Ευβοίας, ένας στη Λαμία και μία στη Θήβα), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθη ημεδαπός στη Λιβαδειά, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Διαβάστε επίσης:

Θύμα αστυνομικής βίας έπεσε 35χρονος Έλληνας