ΕΛΛΑΔΑ

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα νεκρά παιδιά της Γάζας (pics)

Ολονυχτία στο Σύνταγμα για τα νεκρά παιδιά της Γάζας (pics)

Σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά των ισραηλινών βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας, που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για 25η μέρα.

Με το σύνθημα «στα παιδιά αξίζει να προσφέρουμε χαμόγελα και όχι σφαίρες» γνωστοί ηθοποιοί ενώνουν τις φωνές τους στη πλατεία Συντάγματος κατά της σφαγής που γίνεται στη Γάζα.

Θα ακολουθήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα από τους καλλιτέχνες αλλά και ολονυχτία με κεριά και ρεσώ στη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν τόσο άδικα στη Γάζα.

Σύμφωνα με τη UNICEF, μέχρι στιγμής τουλάχιστον 239 παιδιά – 157 αγόρια και 82 κορίτσια – ηλικίας μεταξύ 3 μηνών και 17 ετών έχουν σκοτωθεί σε διάστημα 3 εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων η ισραηλινή πολεμική αεροπορία εξαπολύει αεροπορικούς βομβαρδισμούς και το ισραηλινό πυροβολικό βάλλει εναντίον περιοχών στη Λωρίδα της Γάζας.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο για τους Παλαιστίνιους καθώς ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, δήλωσε χθες Δευτέρα, ότι η επιχειρήση αναμένεται να είναι παρατεταμένη.

Διαβάστε επίσης:

Γάζα: Αιματοχυσία δίχως τέλος και διακρίσεις (videos+photos)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα

Νετανιάχου: Έτοιμοι για παρατεταμένη εκστρατεία