ΕΛΛΑΔΑ

Ομάδα διαρρηκτών στα χέρια της Αστυνομίας

Ομάδα διαρρηκτών στα χέρια της Αστυνομίας
Ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Ινδός συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη κατηγορούμενοι για...

Ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Ινδός συνελήφθησαν στην Ηλιούπολη κατηγορούμενοι για «κλοπές και απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση», παράβαση του Ν. «περί Όπλων», παράβαση του Ν. «περί Αλλοδαπών» και παράβαση του Ν. «περί Ναρκωτικών».

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, να επιβαίνουν σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 0,5 γραμμαρίων, τμήματα μικροηλεκτρικών συσκευών, 4 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, διάφορα εργαλεία, πτυσσόμενο μαχαίρι, ελληνικό διαβατήριο με στοιχεία άλλου και χρηματικό ποσό 156,30 ευρώ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες διέπρατταν διαρρήξεις σε καταστήματα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, αφαιρώντας χρήματα και μικροαντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα διέπραξαν συνολικά, κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου από την περιοχή της Ν. Σμύρνης, 2 διαρρήξεις Ι.Χ.Ε αυτοκινήτων από την περιοχή της Ν. Σμύρνης, διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στην περιοχή της Δάφνης, 3 διαρρήξεις Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στην περιοχή της Ηλιούπολης, διάρρηξη καταστήματος στην περιοχή των Πατησίων και απόπειρα διάρρηξης καταστήματος στην περιοχή των Πατησίων.