ΕΛΛΑΔΑ

Μάνη: Νέα τροπή στο φονικό - Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο

Μάνη: Νέα τροπή στο φονικό - Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο

Θέμα ημερών είναι η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τρίτο άτομο σχετικά με τη διπλή δολοφονία του 26χρονου και του 25χρονου που έγινε τον Αύγουστο.

Την εμπλοκή τρίτου ατόμου είχε ανακοινώσει, μέσω των δικηγόρων της, η οικογένεια του 26χρονου. Οι Αρχές πλέον έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που χρειάζονταν για να προχωρήσουν στην έκδοση του εντάλματος, αναφέρει το tharrosnews.gr

Υπενθυμίζεται ότι για τη διπλή δολοφονία έχουν προφυλακισθεί δύο 18χρονοι, ένας από την περιοχή του Κάμπου Δυτικής Μάνης και ένας από την Καλαμάτα.

Τα στοιχεία που φαίνεται να προκύπτουν και τα οποία ο δικηγόρος της οικογένειας είχε επικαλεστεί ως ατράνταχτα, υποδεικνύουν νεαρό από το συγγενικό περιβάλλον του 18χρονου από τον Κάμπο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, στον τρίτο αυτό νεαρό είχε γνωστοποιηθεί τι πρόκειται να γίνει, σε επαφή που είχε με το 18χρονου.

Να σημειωθεί ότι είχε ζητηθεί άρση απορρήτου για τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα των δύο 18χρονων δραστών πριν και μετά το έγκλημα, ενώ αρχές Σεπτεμβρίου, σε νέες έρευνες των Αρχών, κατασχέθηκαν οι υπολογιστές από τα σπίτια τους.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέοι οι δύο 18χρονοι για το διπλό φονικό στη Μάνη

«Είμαι αθώος - Δεν είμαι δολοφόνος – Είμαι ένας άμυαλος 18χρονος»

Μάνη: Σοκάρει η ομολογία του 18χρονου–«Πυροβόλησα και μετά σύραμε τα πτώματα»