ΕΛΛΑΔΑ

Τον μαχαίρωσαν λίγο πριν μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο!

Τον μαχαίρωσαν λίγο πριν μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο!
Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το απίστευτο έγκλημα που έγινε σήμερα το πρωί στο κέντρο...

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το απίστευτο έγκλημα που έγινε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας.


Θύμα του ασύλληπτου φονικού ένας 44χρονος Έλληνας που ετοιμαζόταν να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους.


Η ημέρα όμως που θα γεννιόταν το μωρό έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή του πατέρα.


Τραγική ειρωνεία, λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα, η σοκαρισμένη από το γεγονός σύζυγος του αδικοχαμένου άνδρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο δυστυχώς δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του.


Δεν το χωρά ο νους ότι ο 44χρονος υπάλληλος φαρμακευτικής εταιρείας έχασε τη ζωή του με αυτό τον τρόπο, λίγες ώρες πριν κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στυγερή δολοφονία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις πέντε το πρωί στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, εκεί όπου βρίσκεται η κατοικία του άτυχου άντρα. Ο 44χρονος εκείνη την ώρα είχε κατέβει στο δρόμο προκειμένου να φορτώσει πράγματα στο αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.
Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως η ευτυχία της νέας έλευσης του βρέφους θα εκτυλισσόταν σε τραγωδία.

Δυστυχώς στο χώρο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, του είχαν στήσει καρτέρι τρεις κακοποιοί. Στη προσπάθειά του να τους ξεφύγει, εκείνοι σήκωσαν το μαχαίρι και του κατάφεραν τρία χτυπήματα στο λαιμό και τη πλάτη τα οποία έμελλε να είναι και μοιραία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που πραγματοποίησαν επί τόπου έρευνα, ο άτυχος άντρας προσπάθησε με όσες δυνάμεις του είχαν απομένει να κάνει μερικά μέτρα ζητώντας βοήθεια, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι δολοφόνοι κατάφεραν και του αφαίρεσαν την ψηφιακή βιντεοκάμερα που κρατούσε στα χέρια του προκειμένου να καταγράψει τις χαρμόσυνες στιγμές…

Τον άντρα βρήκαν νεκρό η σύζυγός του και η πεθερά του που κατέβηκαν στο αυτοκίνητο να δουν γιατί ο 44χρονος καθυστερούσε…

Διαβάστε επίσης...

Αιματηρή συμπλοκή με ένα νεκρό πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας