ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρου Ράλλη: Απεβίωσε και η 24χρονη (vid)

Πέτρου Ράλλη: Απεβίωσε και η 24χρονη (vid)

Απεβίωσε η 24χρονη που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε σοβαρή κατάσταση μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο στην οδό Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης.

Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, είχε χάσει και τα δύο της πόδια και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση.

Η άτυχη γυναίκα έχασε το πόδι της από το μηρό, νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ενώ τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή, αφού πολλά ζωτικά της όργανα είχαν υποστεί βλάβη, και κατέληξε στις 6.13 το πρωί της Πέμπτης.

Από το χθεσινό δυστύχημα έχουν χάσει τη ζωή τους ακόμη μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής και ένας νεαρός αστυνομικός, με τον απολογισμό τω νεκρών από την τρελή κούρσα του ΙΧ αυτοκινήτου Smart, να είναι πλέον τρεις.

Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων στις 16:30.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών παραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρεις πεζούς.

Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός επίσης αλβανικής καταγωγής, εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Επίσης σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται και ένας άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής.

Στη δημοσιότητα βίντεο με την τρελή πορεία του μοιραίου Smart

Είναι λίγα μόλις λεπτά πριν ο 27χρονος οδηγός του Smart παρασύρει τα πάντα στο διάβα του και οδηγήσει στον θάνατο τρεις ανθρώπους, μία γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών, μία 24χρονη που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας καθώς και έναν 23χρονο αστυνομικό.

Όπως ο ίδιος ο οδηγός ισχυρίστηκε, έπαθε επιληπτική κρίση ενώ οδηγούσε. Αρχικά χτύπησε ένα ταξί στην Πέτρου Ράλλη. Διαπληκτίστηκε με τον οδηγό του ΤΑΞΙ καθώς δεν θέλησε να δώσει τα στοιχεία του και τράπηκε σε φυγή.

Στο video ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο φαίνεται ξεκάθαρα η τρελή πορεία του μοιραίου Smart.

Είναι λίγα λεπτά πριν ο 27χρονος σκορπίσει τον θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Κάμερα καταγράφει την τρελή πορεία του Smart λίγο πριν το μακελειό

Ένας αστυνομικός και μία γυναίκα οι νεκροί στο δυστύχημα στην Π. Ράλλη (pics&vid)