ΕΛΛΑΔΑ

Περιπτερούχος πάλεψε αλλά δεν απέτρεψε τη ληστεία

Περιπτερούχος πάλεψε αλλά δεν απέτρεψε τη ληστεία
Αντιμέτωπος με δύο ληστές, που τον απείλησαν με μαχαίρι...

Αντιμέτωπος με δύο ληστές, που τον απείλησαν με μαχαίρι για να του πάρουν τις εισπράξεις του, βρέθηκε 57χρονος περιπτερούχος, στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας.

Παρά την απειλητική για τη ζωή του στάση των ληστών, ο 57χρονος πάλεψε μαζί τους. Άρπαξε το μαχαίρι από τη λεπίδα, λίγο πριν τον τραυματίσει στο λαιμό και έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει τη ληστεία του κόπου του.

Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε εγκατέλειψε την προσπάθειά του, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή του.

Έτσι, άνοιξε το συρτάρι του ταμείου του και έδωσε στους ληστές περίπου 2.000 ευρώ και απροσδιόριστο αριθμό καρτών κινητής τηλεφωνίας.

Το ενδιαφέρον στοιχείο για την αστυνομία, στην υπόθεση του περιπτερούχου, είναι μια ερασιτεχνική φωτογραφία, που τράβηξε ένας ιδιώτης με κινητό τηλέφωνο το προηγούμενο βράδυ της ληστείας.

Ο ιδιώτης είδε τις ύποπτες κινήσεις τριών αλλοδαπών και τράβηξε τη φωτογραφία, που απεικονίζει το πρόσωπο ενός ατόμου που αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου ως έναν από τους δράστες της ληστείας σε βάρος του.