ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο «Wolverine» που έσφαξε την οικογένειά του (photos+video)

Αυτός είναι ο «Wolverine» που έσφαξε την οικογένειά του (photos+video)

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η βρετανική αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 21χρονουJed Allen, φανατικού του ήρωα της Marvel, Wolverine, και ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το φόνο της 6χρονης αδελφής του, της μητέρας του και του συντρόφου της.

Από το βράδυ της Κυριακής (24/05/2015) πάνοπλοι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους άρχισαν τις έρευνες από το πάρκο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπου ο 21χρονος κάποτε εργαζόταν ως κηπουρός, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους χαρακτηριστικά του Άλεν, όπως ένα τατουάζ μίας μαύρης αράχνης στο αριστερό του χέρι και έχει ύψος περίπου 1,80.

Πριν χαθούν τα ίχνη του, ο Τζεντ Άλεν είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ανατριχιαστικές φωτογραφίες με μεγάλα μαχαίρια, αλλά και του ιδίου κρατώντας ενα τσεκούρι και λεπίδες όπως αυτές του Γούλβεριν.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες ο Τζεντ εμφανίζεται να κραδαίνει ένα μεγάλο, κοφτερό τσεκούρι και να κοιτά το φακό με μανιασμένο βλέμμα. Μία άλλη εικόνα με το ίδιο όπλο φέρει τη λεζάντα: Το λες αυτό μαχαίρι;

Αλλες αναρτήσεις του Τζεντ αποκαλύπτουν το πάθος του για τον χαρακτήρα των X-Men, Γούλβεριν, τον οποίο μάλιστα μιμείται σε μία από τις φωτογραφίες, ποζάροντας με λεπίδες στα δάχτυλά του.

Ο νεαρός, για τον οποίο οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό φέρεται να έσφαξε την μητέρα του Janet Jordοn (48 ετών), τον 48χρονο πατριό του Philip Howard και την 6χρονη αδελφή του Derrin στο σπίτι τους στο Didcot.

Συγγενείς του απευθύνουν έκκληση στον Jed να παραδοθεί στις αρχές, ενώ ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το φρικτό έγκλημα.

Η βρετανική αστυνομία πάντως προειδοποιεί όποιος δει τον 21χρονο να μην επιχειρήσει να τον πλησιάσει και να τηλεφωνήσει άμεσα στις αρχές.

Ο επικεφαλής του τμήματος Εγκλημάτων της αστυνομίας του Thames Valley, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι είναι ένα οικογενειακό έγκλημα. Είναι πολύ σημαντικό να τον βρούμε το συντομότερο δυνατό. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κίνδυνος για άλλους πολίτες στο Όξορντσιρ. Παρόλα αυτά πρέπει αν τον εντοπίσουμε και γρήγορα, αλλά και με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Εάν κάποιος τον δει, παρακαλούμε να μην τον πλησιάσει, αλλά να τηλεφωνήσει στην άμεση δράση».

Η δήμαρχος του Ντίτκοτ, Μάργκαρετ Ντέιβις, περιέγραψε τον Άλεν ως έναν ήρεμο και κανονικό άνθρωπο. «Εργαζόταν για κάποια χρόνια για το δημαρχείο της πόλης και ήταν ήρεμος, εργαζόταν στα πάρκα και ήταν καλός. Σπούδαζε στο κολλέγιο Abingdon & Witney, ήταν ένα νορμάλ πρόσωπο», σημείωσε.

Γείτονες δήλωσαν ότι ο Άλεν, δεν είχε ξεπεράσει τον χωρισμό των γονιών του και συχνά εμφανιζόταν σκυθρωπός, ενώ μισούσε και την εργασία του.

Σχετικές ειδήσεις