ΚΟΣΜΟΣ

1010! Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό που θα καταστρέψει για πάντα τη ζωή σας

1010! Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό που θα καταστρέψει για πάντα τη ζωή σας

Εάν είστε από τους... τυχερούς που δεν γνωρίζουν τι εστί «1010!», τότε καλύτερα να μην συνεχίσετε την ανάγνωση! Αυτό το app ήρθε για να καταστρέψει τη ζωή σας και τον κοινωνικό σας κύκλο... είναι τόσο εθιστικό που θα χάσετε – μεταξύ άλλων – και τον ύπνο σας.

Αν έχετε κολλήσει στο παρελθόν με διάφορα παιχνίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε επαφή με το «1010!», καθώς είναι ότι πιο εθιστικό έχετε παίξει μέχρι τώρα .

Για να καταλάβετε το μέγεθος του εθισμού, ένα τυπικό tweet στο Twitter σχετικά με το παιχνίδι έχει ως εξής: «Το 1010 «ρουφά» όλη μου την ύπαρξη, είμαι τόσο εθισμένη με αυτό».

fw

Το 1010! δημιουργήθηκε το 2014 από μία μικρή τουρκική εταιρεία προγραμματισμού, την GramGames, η οποία βρισκόταν τότε στο χείλος του γκρεμού, με μόλις 25.000 στην τράπεζα.

Η νέα τρέλα που έγινε αρχικά viral στον ηλεκτρικό του Λονδίνου τώρα έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και αρχίζει να τρελαίνει... τους χρήστες των social media.

To 1010! μοιάζει με το Tetris, ο χρήστης καλείται να γεμίσει μία σειρά ή μία στήλη με διαφορετικά σχήματα. Κάθε φορά που συμπληρώνεται μία σειρά, αυτή εξαφανίζεται και δίνει το χρόνο στον παίκτη να δημιουργήσει κι άλλες.

Μοιάζει πιο εύκολο από το Tetris γιατί ο παίκτης πάει με τον δικό του ρυθμό.