ΚΟΣΜΟΣ

Εντυπωσιακό: Ένα μουσείο για τον Τσάρλι Τσάπλιν στην Ελβετία (pics)

Εντυπωσιακό: Ένα μουσείο για τον Τσάρλι Τσάπλιν στην Ελβετία (pics)

Στο μουσείο μπορεί κανείς επίσης να βρει και περισσότερα από 30 κέρινα ομοιώματα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει του Άλμπερτ Αϊνστάιν

Η εξοχική κατοικία του Τσάρλι Τσάπλιν στην Ελβετία μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό μουσείο και ανοίγει τις πύλες του στο Κορσιέρ σιρ Βεβέ, στη δυτική Ελβετία.

Οι Ελβετοί είχαν φόβους ότι ένα τέτοιο μουσείο θα μπορούσε να χαλάσει το φυσικό περιβάλλον και να κατασκευαστεί μια καινούργια Ντίσνεϊλαντ. Η έκθεση περιλαμβάνει βίντεο από την καριέρα του «Σαρλό», καθώς και σκηνικά από τις ταινίες του.

Στο μουσείο μπορεί κανείς επίσης να βρει και περισσότερα από 30 κέρινα ομοιώματα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει του Άλμπερτ Αϊνστάιν.

sa

Ο Σερ Τσαρλς Σπένσερ «Τσάρλι» Τσάπλιν Δεκεμβρίου, γνωστότερος με το υποκοριστικό Τσάρλι και στην Ελλάδα κυρίως, με το προσωνύμιο «Σαρλό», υπήρξε Άγγλος ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, που μεγαλούργησε στις πρώτες δεκαετίες του Χόλυγουντ.

Είναι χρονικά η πρώτη παγκόσμια αναγνωρίσιμη φιγούρα της κινηματογραφικής τέχνης, κυρίως μέσω του χαρακτήρα «Σαρλό» που ενσάρκωνε στις πρώτες ταινίες του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb

Πηγή φωτογραφιών: xinhuanet

Σχετικές ειδήσεις