ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πούτιν αποκάλυψε τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς του αγνοώντας ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό! (vid)

Ο Πούτιν αποκάλυψε τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς του αγνοώντας ότι το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό! (vid)

Μια εξαιρετικά σπάνια ματιά μέσα από την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαράς του πρόσφερε, άθελά του, ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και αυτό γιατί αγνοώντας ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, κατά τη διάρκεια ιδιωτικής συζήτησης με τον Λευκορώσο πρόεδρο, Αλεξάντρ Λουκασένκο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Μινσκ, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες από όσες ήθελε να δημοσιοποιήσει για την προσωπική του ζωή!

Για την ακρίβεια, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου «παραπονέθηκε» ότι δεν κοιμάται αρκετά, αλλά και πως έχει ανάγκη περισσότερο την «αγκαλιά του Μορφέα»!

«Όλα καλά;», τον ρώτησε ο Λουκασένκο, για να απαντήσει ο Πούτιν: «Καλά, αλλά κοιμάμαι πολύ λίγο. Χθες κοιμήθηκα πέντε ώρες και προχθές τέσσερις. Πραγματικά πολύ λίγο» δείχνοντας μάλιστα τις ώρες με τα δάχτυλά του.

Και συνέχισε ο Ρώσος πρόεδρος: «Πήγα για ύπνο στις 3:00 και σηκώθηκα στις 8:00»…

putin

Από εκεί και πέρα, Πούτιν και Λουκασένκο συμφώνησαν ότι Ρωσία και Λευκορωσία διατηρούν τους πιο στενούς δεσμούς μεταξύ των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, παρά το γεγονός ότι το Μινσκ ζήτησε πρόσφατα τη βελτίωση των σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια, ο Πούτιν βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Δύση για την Ουκρανία, τη Συρία και την προσάρτηση της Κριμέας στη Ρωσία, με αποτέλεσμα η ΕΕ να επιβάλει κυρώσεις στη χώρα του.

Λεπτομέρειες, πάντως, που αφορούν την προσωπική ζωή του «Τσάρου» βλέπουν με το σταγονόμετρο το φως της δημοσιότητας, μετά το χωρισμό του με την πρώην πρώτη κυρία του Κρεμλίνου, Lyudmila, το 2014. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον θέλουν, ωστόσο, ζευγάρι με την εντυπωσιακή 33χρονη γυμνάστρια και χρυσή Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάεβα (κεντρική photo). Και οι δύο το έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά…

Σχετικές ειδήσεις