ΚΟΣΜΟΣ

Νόμιζε ότι είδε τον Ιησού στα σύννεφα, αλλά ήταν ο... Τζον Σνόου (pics)

Νόμιζε ότι είδε τον Ιησού στα σύννεφα, αλλά ήταν ο... Τζον Σνόου (pics)

Τα σημάδια είναι αδιαμφισβήτητα: ο χειμώνας έρχεται... Τα «αποδεικτικά στοιχεία» κατέγραψε μία 26χρονη μητέρα στη Βρετανία, ενώ έπαιζε με τον μικρό γιο της.

Η Μπέκι Φέλτον ήταν στο δωμάτιο του γιου της, όταν θέλησε να φωτογραφήσει το ηλιοβασίλεμα από το παράθυρο του παιδικού δωματίου. Τράβηξε τη φωτογραφία με το κινητό της και όταν την παρατήρησε, είδε ένα πρόσωπο στα σύννεφα να την «κοιτάζει» επίμονα. Αμέσως, τράβηξε άλλη μία φωτογραφία, για να σιγουρευτεί.

Αρχικά, η 26χρονη Μπέκι πίστευε ότι το πρόσωπο που είχε σχηματιστεί στον ουρανό, ήταν αυτό του Ιησού. Η αντίδραση, όμως, φίλων και συγγενών, όταν τους έδειξε τη φωτογραφία, την έκανε να αλλάξει γνώμη.

«Δεν παρακολουθώ το Game of Thrones, οπότε δεν θα μπορούσα να αναγνωρίσω τον Τζον Σνόου, όμως πολλοί μου είπαν ότι του μοιάζει. Το πρώτο πρόσωπο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Ιησούς, όταν όμως είδα φωτογραφία του Τζον Σνόου, κατάλαβα ότι όντως του έμοιαζε» δήλωσε η 26χρονη μητέρα.

Κάποιοι, βέβαια, από τους φίλους της, όταν ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, είχαν διαφορετικές απόψεις, για το ποια προσωπικότητα εμφανίστηκε στα σύννεφα. Κάποιοι είπαν ότι ήταν ο Φρέντι Μέρκιουρι, άλλοι ο Μπομπ Μάρλεϊ...

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr (πηγή Daily Mail, HBO)

Σχετικές ειδήσεις