ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα μικρού Μπεν: «Με διαλύει η σκέψη ότι το παιδί μου μπορεί να υπέφερε»

Μητέρα μικρού Μπεν: «Με διαλύει η σκέψη ότι το παιδί μου μπορεί να υπέφερε»

Ο «χειρότερος εφιάλτης της πρόκειται να πάρει σάρκα και οστά» μετά τις νέες καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισής του στην Κω πριν 25 χρόνια.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Κέρι Νίνταμ εξομολογείται ότι χάνει πλεόν και τις τελευταίες ελπίδες που είχε να βρεθεί το παιδί της ζωντανό. «Φοβάμαι, πιστεύω ότι η αστυνομία θα βρει τα οστά του. Πιστεύω ότι είναι νεκρός» λέει η ίδια, σύμφωνα με τη Mirror.

Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες εξετάζουν το σενάριο ο μικρός που τότε ήταν 21 μηνών να έπεσε θύμα ενός φρικτού δυστυχήματος και να έχει σκοτωθεί από εκσκαφέα.

«Μου είπαν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να ακούσω. Πιστεύουν ότι ο Μπεν μου είναι νεκρός και θαμμένος στο σημείο. Δεν ψάχνουν πια για έναν ζωντανό», είπε η μητέρα του Μπεν που τώρα το μόνο που σκέφτεται και ελπίζει είναι να μην υπέφερε το παιδί της.

«Μου είπαν ότι ψάχνουν για τον σκελετό του. Αρρώστησα. Δεν μπορεί να συμβαίνει σε μένα αυτό. Δεν είναι αλήθεια. Το γεγονός ότι μπορεί να είναι νεκρός με διαλύει αλλά στη σκέψη ότι το παιδί μου μπορεί να υπέφερε αυτό με κάνει χίλια κομμάτια», είπε η 43χρονη γυναίκα.

Σχετικές ειδήσεις