ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ: Να τι κάνει ο Τραμπ παρακολουθώντας τα αποτελέσματα

Εκλογές ΗΠΑ: Να τι κάνει ο Τραμπ παρακολουθώντας τα αποτελέσματα

Αμερικανικές εκλογές:Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, στενός φίλος και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Washington Post ότι είχε μόλις αποχωρήσει από μια μικρή συγκέντρωση φίλων και συνεργατών που παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης μαζί με τον Τραμπ στον “Trump Tower”. Ο Τραμπ, είπε, βρίσκεται στο διαμέρισμά του «παρακολουθώντας τα πάντα, παρά τη συμβουλή μου να μην το κάνει».

Ο Τζιουλιάνι περιέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε στο διαμέρισμα με τον Ντόναλντ Τραμπ να πίνει “Diet Coke”, καθώς παρακολουθούσε απορροφημένος στην τηλεόραση τις αρχικές εκτιμήσεις της ψηφοφορίας σε διαφορετικές αμερικανικές επαρχίες. Στις 18:00, (τοπική ώρα) δεν είχε καν «αγγίξει τα μπέργκερς που του αρέσουν».

«Είναι ήρεμος. Είμαστε όλοι συγκρατημένα αισιόδοξοι», δήλωσε ο Τζιουλιάνι όταν ρωτήθηκε να περιγράψει τη διάθεση που επικρατούσε στο διαμέρισμα. «Πιστεύουμε ότι τα ποσοστά των δύο υποψηφίων θα είναι κοντά, πολύ κοντά μεταξύ τους».

«Το τελευταίο πράγμα που τους είπα ήταν, ‘Μη δίνετε σημασία μέχρις ότου τα αποτελέσματα αρχίζουν να ανακοινώνονται’. Έχω μάθει μερικά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια», επισήμανε αποχωρώντας.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Σχετικές ειδήσεις