ΚΟΣΜΟΣ

Ανασκόπηση 2016: Οι ειδήσεις της χρονιάς που δεν πιστεύαμε ότι ισχύουν!

Ανασκόπηση 2016: Οι ειδήσεις της χρονιάς που δεν πιστεύαμε ότι ισχύουν!

Ανασκόπηση 2016: Λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2016 και ανατρέχουμε στις απίστευτες ιστορίες από όλο τον κόσμο που μας έκαναν να αναρωτηθούμε... «αυτό συνέβη στα αλήθεια;».

Κάποιες είναι συγκινητικές, κάποιες αστείες και κάποιες εντελώς απρόβλεπτες και ανατρεπτικές...

Το Newsbomb.gr ρίχνει μία ματιά στα γεγονότα του 2016 που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα!

Ιανουάριος

Πέταξαν κότα στο προαύλιο του Μαξίμου

kota maximou

Ακόμα και τους πιο έμπειρους πολιτικούς συντάκτες αιφνιδίασε η διαμαρτυρία μιας γυναίκας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την ώρα που όλοι περίμεναν την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη για να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, η Αυγή Βουτσινά πέταξε μία κότα μέσα στο προαύλιο, αφήνοντας άφωνους δημοσιογράφους, οπερατέρ και αστυνομικούς.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Φεβρουάριος

Ο Τσίπρας παρέλασε... στο καρναβάλι της Κολωνίας!

aatsip

Πηγή έμπνευσης για τους διοργανωτές του καρναβαλιού «Rose Monday Parade» της Κολωνίας... η κυβέρνηση της Ελλάδας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έγινε άρμα και πρωταγωνίστησε στην καρναβαλική παρέλαση της Κολωνίας... στο πλευρό του η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Οι μυστήριοι ήχοι από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

selini

Στο φως έδωσε η NASA απόρρητες ηχογραφήσεις από την αποστολή του Apollo 10. Το πλήρωμα του Apollo 10 που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη το 1969, δυο μήνες πριν τη διάσημη προσγείωση του Νιλς Άρμστρονγκ, αποκαλύφθηκε τώρα ότι άκουσαν μια μυστηριώδη και ανεξήγητη «μουσική» στην αθέατη πλευρά της.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Μάρτιος

Πανικός στο διαδίκτυο: Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει πεζοδρόμιο να... αναπνέει!

pezodromio

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει ένα πεζοδρόμιο να... βρυχάται!

Ένα (τουλάχιστον) παράξενο κλιπ από το Cadimare της Ιταλίας, εμφανίζει πεζοδρόμιο να παίρνει βαθιές ανάσες, φουσκώνοντας και ξεφουσκώνοντας! Στο «διαδικτυακό κυνήγι», πάντως, μιας λογικής εξήγησης, τελικά αποκαλύφθηκε πως το φαινόμενο δεν είναι και τόσο ανεξήγητο, αφού για τις εισπνοές-εκπνοές του πεζοδρομίου, ευθύνεται ο στρατηγός... άνεμος!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

«Πάγωσε» το διαδίκτυο: Γυναίκα εξαφανίζεται σε live σύνδεση

5345345

Ένα απίστευτο βίντεο έκανε τον Μάρτιο το γύρο του κόσμου. Μία ξανθιά γυναίκα, που εμφανιζόταν στο βάθος του πλάνου στη διάρκεια μίας συνέντευξης στο δανέζικο κανάλι TV2, φαίνεται να χάνεται ξαφνικά, αφήνοντας άναυδους τους θεατές αλλά και τους παρουσιαστές.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Αεροπειρατεία Κύπρος: Επιβάτης έβγαλε selfie... με τον αεροπειρατή

ImageHandler

Ο 26χρονος Βρετανός Μπεν Ίνς ήταν μεταξύ των τελευταίων τριών επιβατών που είχε κρατήσει στο αεροσκάφος της Egypt Air ο Σεΐφ Ελντίν Μουστάφα, το οποίο είχε εξαναγκάσει να προσγειωθεί στη Λάρνακα (αντί του Καΐρου) απειλώντας πως θα πυροδοτούσε τα εκρηκτικά με τα οποία δήθεν ήταν ζωσμένος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Απρίλιος

Κατσικάκι γεννήθηκε με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους!

katsikaki2

Ανάστατη και σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μαλαισίας με την ανατριχιαστική εικόνα ενός νεογέννητου κατσικιού.
Και αυτό γιατί είδε το πρώτο φως του ήλιου με πρόσωπο ανθρώπινου βρέφους!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Μάιος

Το πρώτο πάρκο για σεξ στον κόσμο έχει έναν απίστευτο κανόνα!

Αφροδισιακά εδέσματα που εκτοξεύουν τη λίμπιντο, σινεμά με καθίσματα που δονούνται, «τρενάκι της ηδονής», πισίνα και «παιδική χαρά» για... ενήλικους είναι μερικά μόνο από όσα προσφέρει το πρώτο sex park που θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το 2018 στη Βραζιλία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Άφησε τα γυαλιά του στο πάτωμα του μουσείου και... τα πέρασαν για έργο τέχνης!

sn

Ένα ζευγάρι ξεχασμένα γυαλιά στο πάτωμα του μουσείου σύγχρονης τέχνης του Σαν Φρανσίσκο τράβηξαν τα βλέμματα όλων των επισκεπτών! Νομίζοντας ότι τα ξεχασμένα γυαλιά είναι ένα από έργα τέχνης του μουσείου, οι επισκέπτες άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες, θαυμάζοντας παράλληλα το... «έκθεμα»!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Κρήτη: Αγρότης εκατομμυριούχος... μόνο για λίγα λεπτά

Με 200 εκατ. ευρώ βρέθηκε για λίγες ώρες ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Μύρωνας Χιλετζάκης, όταν ελέγχοντας τον λογαριασμό του, προκειμένου να δει εάν είχε πιστωθεί ένα μικρό ποσό επιδότησης, διαπίστωσε πως είχε γίνει... εκατομμυριούχος.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ιούνιος

Τρόμος στην τουαλέτα: Κόμπρα παραμόνευε μέσα στη λεκάνη του

cobra


Τον απόλυτο ίσως εφιάλτη, επισκεπτόμενος την τουαλέτα, έζησε ένας Ταϊλανδός. Ο Pollapat Laokamnerdpetch εντόπισε ένα κεφάλι κόμπρας να ξεπροβάλει μέσα από τη λεκάνη, τη στιγμή που πήγε να τη χρησιμοποιήσει, ωστόσο στάθηκε πιο τυχερός από το συμπατριώτη του, ο οποίος ένιωσε τη δύναμη των δοντιών ενός πύθωνα στα γεννητικά του όργανα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ιούλιος

Ζήτησε να τον θάψουν σε φέρετρο... Παρθενώνα - Το πλήρωσε 4.000 ευρώ

Μια απίστευτη παραγγελία Ελληνοαμερικάνου για φέρετρο σε γραφείο τελετών στο Ναύπλιο ολοκληρώθηκε και άφησε άφωνους όσους το είδαν αλλά και τον ίδιο τον ομογενή. Το εκκεντρικό σχέδιο του Παρθενώνα κοστίζει 4.000 ευρώ και έχει προσελκύσει την περιέργεια του κόσμου που το βλέπει στην βιτρίνα του γραφείου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πήγε στην εφορία με 5.100 κέρματα και τους έκανε έξαλλους

Την υπομονή και τις αντοχές των υπαλλήλων της εφορίας «ξεχείλωσε» ένας Γάλλος ο οποίος πήγε να πληρώσει ένα πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα με... κιλά από κέρματα χαμηλής αξίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Θεσσαλονίκη: Σκηνές μποξ σε κεντρικό δρόμο μπροστά στα μάτια τουριστών

akmera

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια τουριστών που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα με λεωφορείο, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο youtube o George Botanos.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Αύγουστος

Απόκοσμο βίντεο: Άγαλμα του Ιησού ανοίγει τα μάτια του μέσα σε εκκλησία

c9b7b540 8b9d 4479 8569 211d66c223a3

Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει ιερείς και πιστοί στο Μεξικό με τα απόκοσμα πλάνα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας και δείχνουν άγαλμα του Ιησού να ανοιγοκλείνει τα μάτια του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Ο λαδωμένος σημαιοφόρος των Τόνγκα που προκάλεσε φρενίτιδα

onga.6.8.2


Τι και αν η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων εντυπωσίασε παρά το λιτό της χαρακτήρα, ένας ήταν ο σούπερ σταρ της βραδιάς. Είναι ο Πίτα Νίκολας Ταουφατοφούα, ο άνθρωπος που προκάλεσε... φρενίτιδα στο Twitter, όταν μπήκε στο Μαρακανά, ημίγυμνος, με λαδωμένο το κορμί του και κρατώντας τη σημαία των Τόνγκα.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Τι είναι αυτά τα μυστηριώδη κόκκινα σημάδια στο σώμα πολλών αθλητών;

Τα μεγάλα κόκκινα σημάδια που φέρουν στο σώμα τους πολλοί αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο έχουν προβληματίσει πολλούς θεατές. Μάλιστα αυτά τα περίεργα σημάδια έφερε στο κορμί του και ο Μάικλ Φελπς όταν κατέκτησε το 19ο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σεπτέμβριος

Γιούνκερ σε ελληνική ταβέρνα: «Αισθάνομαι ευτυχής που βλέπω ακόμα τις τιμές σε ευρώ»

giounker 2

Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα FAZ και απολαμβάνοντας το ειδυλλιακό τοπίο σε μια ελληνική ψαροταβέρνα, έδωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο πλαίσιο της καμπάνιας της εφημερίδας με σλόγκαν «Πίσω από αυτήν (την εφημερίδα) βρίσκεται ένα έξυπνο μυαλό». Ο Πρόεδρος της Κομισιόν στα πλάνα του σχετικού βίντεο φαίνεται να διαβάζει την γερμανική εφημερίδα και να απολαμβάνει τον καταγάλανο ελληνικό ουρανό υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

O τυφώνας Malakas πλήττει την Ιαπωνία και γίνεται viral στην Ελλάδα

Αν και οι τροπικές καταιγίδες είναι κάτι το σύνηθες για αυτές της περιοχές, ωστόσο τα social media (και δη τα ελληνικά) είχαν πάρει φωτιά, καθώς το όνομα που έχει δοθεί στη συγκεκριμένη είναι Malakas. Το Twitter είχε πάρει «φωτιά» με τους χρήστες να κάνουν πολλά και ευφάνταστα σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Οκτώβριος

Ρουμανία: Ανατριχιαστικός διαγωνισμός με έπαθλο μια νύχτα στο... φέρετρο του Δράκουλα!

Διαγωνισμό για τους πιο... ατρόμητους πραγματοποιεί η εταιρεία Airbnb καθώς θα περάσουν μια αξέχαστη βραδιά σε ένα από τα πιο τρομακτικά μέρη του κόσμου!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Νοέμβριος

Ο βυθός της θάλασσας “βγήκε” στη στεριά μετά τον σεισμό στη Νέα Ζηλανδία!

340eaf1a 35db 458f 9491 58f86c800a79

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι μιας μικρής επαρχιακής πόλης στη Νέα Ζηλανδία μετά το σεισμό 7,8 Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα την Κυριακή (13/11) και άφησε πίσω του δύο νεκρούς και πολλές καταστροφές.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Το σοκ της ζωής της: Βρήκε στο στρίφωμα φορέματος γνωστής αλυσίδας νεκρό... αρουραίο!

Αγωγή κατά πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων κατέθεσε μία Νεοϋορκέζα, η οποία ανακάλυψε ένα ψόφιο τρωκτικό ραμμένο στο στρίφωμα φορέματος που αγόρασε από κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας ενδυμάτων, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών και βρετανικών ταμπλόιντ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από χρυσάφι πωλείται στο Τόκιο

A gold Christmas tree decorated with 19 kilograms 418 lbs of pure gold wires is displayed for sa

Ένα εκθαμβωτικό χριστουγεννιάτικο δένδρο από ατόφιο χρυσάφι διατίθεται προς πώληση στο διάσημο κοσμηματοπωλείο Ginza Tanaka, στο κέντρο του Τόκιο, έναντι 1,8 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Δεκέμβριος

Φάλαινα-τέρας ξεβράστηκε στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στο διαδίκτυο, οι εικόνες από ένα «μυστήριο πλάσμα» που ξεβράστηκε σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας. Πολλοί κάνουν λόγο ότι πρόκειται για φάλαινα καθώς το μέγεθος αλλά και το σχήμα μαρτυρούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Η επική ασφαλτόστρωση στο Ρέθυμνο

asfaltostrosi2

Viral έγινε η απίστευτη και όμως... ελληνική ασφαλτόστρωση πριν από λίγες ημέρες σε δρόμο του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει διαστάσεις, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις