ΚΟΣΜΟΣ

Φρικιαστικό: Αντέχετε να δείτε τι κάρφωσε αυτός ο άνδρας στο πέος του; (σκληρές εικόνες)

Φρικιαστικό: Αντέχετε να δείτε τι κάρφωσε αυτός ο άνδρας στο πέος του; (σκληρές εικόνες)

Οι περισσότεροι άνδρες «διπλώνουν» και μόνο στην ιδέα ενός χτυπήματος στα γεννητικά όργανα.

Σκεφτείτε λοιπόν να… υποδέχονταν ένα καρφί με μεγάλη ταχύτητα!

Ένας 22χρονος οικοδόμος λοιπόν στο Σουόνσι ανήγαγε σε άλλο επίπεδο την έννοια «δύσκολη μέρα στη δουλειά». Και πώς όχι όταν πυροβολήθηκε κατά λάθος με πιστόλι για καρφιά στα γεννητικά όργανα!

peos karfi2

Και μπορεί οι περισσότεροι να έπεφταν λιπόθυμοι απλά στη... θέα, ωστόσο ο ατρόμητος εργάτης ήθελε μέχρι και να βγάλει το καρφί με τα χέρια του. Ευτυχώς ωστόσο που πρυτάνευσε η λογική των συναδέλφων του και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ένας από αυτούς πάντως, ο Mathew Meagher πρόλαβε να βγάλει φωτογραφίες «τεστάροντας» τις αντοχές των χρηστών του διαδικτύου.

«Το καρφί πρέπει να τρύπησε το πέος του», περιέγραψε γλαφυρά ο Μάθιου, ο οποίος διευθύνει τη δική του κατασκευαστική, συμπληρώνοντας για τον εργαζόμενό του: «Ήταν πάρα πολύ τυχερός. Οι γιατροί είπαν πως για λίγα χιλιοστά δεν βρήκε μία από τις κύριες αρτηρίες».

karfi2

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αποκαλύψει την αντίδραση του οικοδόμου αμέσως μετά το ατύχημα. Το ψύχραιμος είναι απλά πολύ αδύναμο για να τον περιγράψει…

«Ήρθε και μου είπε πως πυροβόλησε τον εαυτό του. Του είπα "ok, αυτό μπορεί να συμβεί", καθώς στην αρχή δεν μπορούσα να δω τίποτα», ανέφερε ο Μάθιου, για να προσθέσει: «Τότε είδα το καρφί και έγινα άσπρος σαν πανί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Συμπεριφερόταν λες και δεν ένιωθε τίποτα. Ήταν τόσο ήρεμος. Είπε ότι το πόδι του είχε αρχίσει να μουδιάζει, αλλά δεν ταράχτηκε καν».

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν αυτός που ζήτησε από τον εργοδότη του να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κλάδο του σχετικά με τους κινδύνους του επαγγέλματος, αναμένεται να αναρρώσει πλήρως χωρίς να μείνει κάποιο κουσούρι στον ανδρισμό του…

Σχετικές ειδήσεις