ΚΟΣΜΟΣ

Ώρες αγωνίας για τη μικρή Μαντλίν: Τι θα συμβεί σε δύο μήνες

Ώρες αγωνίας για τη μικρή Μαντλίν: Τι θα συμβεί σε δύο μήνες

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν Μακ Καν που εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το διαμέρισμα που έμενε με την οικογένειά της στην Praia da Luz της Πορτογαλίας, βλέπουν το χρόνο να «εξαντλείται».

Η χρηματοδότηση για τις έρευνες εντοπισμού της από τη Βρετανική Αστυνομία, λήγει σε δύο μήνες και οι γονείς της θα βρεθούν στον «αέρα».

Με αγωνία περιμένουν αν θα εξασφαλιστούν κονδύλια για τη συνέχιση των ερευνών, κάτι που δεν θα είναι γνωστό πριν τον προσεχή Οκτώβρη.

goneis

Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει ανακοινώσει πως οι έρευνες θα συνεχιστούν εστιασμένες και με αποφασιστικότητα, ωστόσο τα στοιχεία που έχουν συλλεγεί ως τώρα για την τύχη της μικρούλας, δεν είναι αρκετά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η Αστυνομία έχει καταγράψει 8,685 μαρτυρίες για υποτιθέμενες εμφανίσεις της μικρής Μαντλίν από το 2007.

Το κοριτσάκι τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο. Οι γονείς της δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειές τους να βρεθεί η Μαντλίν.

Σε ανάρτησή τους στην ειδική σελίδα που έχει φτιαχτεί στο facebook για την Μαντλίν, οι γονείς της ευχαρίστησαν τον κόσμο που παραμένει στο πλευρό τους και τους στηρίζει στην προσπάθεια εντοπισμού της Μαντλίν.

Σχετικές ειδήσεις