ΚΟΣΜΟΣ

Ο νοικάρης που κανείς δεν θα ήθελε: Περιττώματα, σκουπίδια και ανυπολόγιστες ζημιές

Ο νοικάρης που κανείς δεν θα ήθελε: Περιττώματα, σκουπίδια και ανυπολόγιστες ζημιές

Αηδία προκαλούν οι φωτογραφίες από το παριζιάνικο διαμέρισμα της χορεύτριας Laurie Synakowski, το οποίο νοίκιασε μέσω γνωστής πλατφόρμας.

Ο κόπος και τα χρήματα που δαπάνησε η Laurie Synakowski στη μεζονέτα της στο Παρίσι πήγαν στράφι, καθώς ο ένοικος του διαμερίσματος δεν ήταν και από τους πιο επιμελείς.

Θέλοντας να βγάλει έξτρα εισόδημα η Laurie έβαλε το διαμέρισμά της στο διαδίκτυο προς ενοικίαση, ο ενοικιαστής θέλησε να κλείσει τη μεζονέτα για τρεις εβδομάδες. Βλέποντας τη βαθμολογία που είχε ο ενοικιαστής στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, η χορεύτρια αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να του το παραχωρήσει.

Ωστόσο, δεν είχε στο μυαλό της, την φράση ότι τα φαινόμενα απατούν!

Κατεστραμμένα έπιπλα, σπασμένα αντικείμενα, ακαθαρσίες έξω από την τουαλέτα, ακόμη και πάνω στα κρεβάτια, δεκάδες μπουκάλια αλκοόλ, ενώ υπήρχαν ίχνη ότι είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικών.

Φυσικά αμέσως κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της πλατφόρμας, προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της ζημιές.

Μέχρι τότε όμως, φώναξε έναν δικό της, ο οποίος εκτός από την απολύμανση που χρειάζεται το σπίτι, της είπε ό,τι χρειάζεται περίπου 11.000 ευρώ, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές.