ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό Τέξας: Δάσκαλος της Βίβλου ο άνδρας που σκόρπισε το θάνατο (pic)

Μακελειό Τέξας: Δάσκαλος της Βίβλου ο άνδρας που σκόρπισε το θάνατο (pic)

Ο 26χρονος Ντέβιν Πάτρικ Κέλεϊ φέρεται να είναι ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην Πρώτη Εκκλησία Βαπτιστών του Σάδερλαντ Σπρίνγκς, στο Τέξας. Ο 26χρονος, ήταν καθηγητής για τη μελέτη της Βίβλου και βετεράνος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο Πάτρικ Κέλεϊ εφόρμησε στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας, φορώντας στρατιωτικά ρούχα εκστρατείας, και άρχισε να πυροβολεί, σύμφωνα με τοπικές αστυνομικές πηγές.

Ζούσε στο προάστιο Νιού Μπράουνφελς του Σαν Αντόνιο και έπεσε νεκρός στη διάρκεια καταδίωξης στην κομητεία της Γουαδελούπης, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν πυροβολήθηκε από αστυνομικούς ή αυτοκτόνησε.

Αναφέρεται ως παντρεμένος και πρόσφατα ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook φωτογραφία τουφεκιού AR-15 με τη λεζάντα: Μια κακή σκύλα.

AAAMkoW

Σε λογαριασμό στο LinkedIn, που εμφανίζεται να είναι του δράστη, σημειώνεται ότι υπηρέτησε στην αμερικάνικη πολεμική αεροπορία, αφότου αποφοίτησε από το γυμνάσιο του Νιού Μπράουνφελς το 2009. Ανήκε στον τομέα της διοικητικής μέριμνας και των προμηθειών και «αποστρατεύτηκε ατιμωτικά» το 2014 ενώ πέρασε από στρατοδικείο το Μάιο του ίδιου χρόνου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, από τότε έγινε εθελοντής καθηγητής για τη μελέτη της Βίβλου στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών του Κινγκσβιλ.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την τραγωδία στο Τέξας

Σχετικές ειδήσεις