ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τη συνάντηση Πούτιν - Τραμπ στο Βιετνάμ

Θρίλερ με τη συνάντηση Πούτιν - Τραμπ στο Βιετνάμ

Μία πιθανή συνάντηση μεταξύ του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν και του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ στη διάσκεψη της Οικονομικής Ανάπτυξης της Ασίας και του Ειρηνικού στο Βιετνάμ, προετοιμάζεται ακόμη, μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ, επικαλούμενα τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο», δήλωσε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

Πάντως, οι πληροφορίες για το θέμα είναι αντικρουόμενες, καθώς νωρίτερα ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν θα έχει ξεχωριστή συνάντηση με το Ρώσο ομόλογό του.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ δεν θα συναντηθεί κατ' ιδίαν με τον ομόλογό του της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν στο Βιετνάμ.

«Ουδεμία συνάντηση είχε επιβεβαιωθεί ποτέ και δεν πρόκειται να υπάρξει (σ.σ. τέτοια συνάντηση σε διμερές επίπεδο), λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμα των δύο ηγετών», είπε η Χάκαμπι Σάντερς, η οποία πάντως συμπλήρωσε ότι δεν αποκλείεται οι δύο ηγέτες να διασταυρωθούν στο πλαίσιο ή στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού (APEC).

Σχετικές ειδήσεις