ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί μετακόμισε η Άμπερ Χερντ στην Ευρώπη - Η νέα ζωή της ηθοποιού

H Άμπερ Χερντ
H Άμπερ Χερντ
ΑΡ

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της άνοιξε η Άμπερ Χερντ μετά το τέλος της δικαστικής της περιπέτειας με τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ

Πέντε μήνες μετά την ολοκλήρωση της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ, η 36χρονη σταρ του Aquaman, «επικεντρώνεται στο να μεγαλώσει την 18 μηνών κόρη της» Oonagh, απερίσπαστη και γι'αυτό προς το παρόν εγκατέλειψαν τις ΗΠΑ.

«Η δίκη ήταν εξαντλητική για εκείνη», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός της για τη Χερντ. «Της έλειψε το κοριτσάκι της». Για να αλλάξει λοιπόν σελίδα, η ηθοποιός μετακόμισε στην Ευρώπη, τόσο για να ηρεμήσει μετά την πολύκροτη δίκη, όσο και για να μεγαλώσει την κόρη της μακριά από ενοχλήσεις και δυσάρεστες μνήμες.


Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι η Χερντ «έχει περάσει τους τελευταίους μήνες στην Ευρώπη», την οποία «αγαπά» και ότι η ηθοποιός «είναι σε θέση εκεί να είναι απλώς μαμά». «Είναι επικεντρωμένη στο να μεγαλώσει την κόρη της», προσθέτει η πηγή.

«Περνάει κάθε μέρα με το κορίτσι της. Κάνουν βόλτες, επισκέπτονται πάρκα και απολαμβάνουν τον οικογενειακό χρόνο. Η Άμπερ είναι μια υπέροχη μαμά»