ΚΟΣΜΟΣ

«Φέρτε τα παιδιά μας πίσω»: Η ανάρτηση της πρεσβείας του Ισραήλ για τους ομήρους της Χαμάς

«Φέρτε τα παιδιά μας πίσω»: Η ανάρτηση της πρεσβείας του Ισραήλ για τους ομήρους της Χαμάς
X/Twitter

Σε ανάρτηση της πρεσβείας του Ισραήλ γίνεται έκκληση για τους ομήρους που κρατάει η Χαμάς αφότου εισέβαλε στο Ισραήλ

Κραυγή αγωνίας για την τύχη των ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και μεταφέρθηκαν στην Λωρίδα της Γάζας, με τα ίχνη τους να αγνοούνται έκτοτε.

Μεταξύ των αιχμαλώτων βρίσκονται και αρκετά παιδιά, με την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα να κάνει έκκληση για την επιστροφή τους στα σπίτια και τις οικογένειές τους.

«Παρακαλούμε βοηθήστε να γυρίσουν σπίτια τους, ζωντανά», γράφει το μήνυμα της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα για τα παιδιά που βρίσκονται μεταξύ των αιχμαλώτων από τη Χαμάς στην Παλαιστίνη. Χρησιμοποιώντας το hashtag #BringThemHomeNow η πρεσβεία του Ισραήλ έκανε μία ανάρτηση, με μία φωτογραφία, που απεικονίζει ένα μικρό κορίτσι που είναι μεταξύ των αιχμαλώτων της παλαιστινιακής οργάνωσης και ζητάει την κοινοποίησή της, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα κύμα αντίδρασης για τους ομήρους, πιέζοντας για την επιστροφή τους στα σπίτια τους.

Στη φωτογραφία της ανάρτησης απεικονίζεται η μικρή Aviv Kats -Asher, γερμανοϊσραηλινή, η οποία απήχθη από τα μέλη της Χαμάς κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ και έκτοτε αγνοείται η τύχη της.