ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η επιχείρηση στη Γάζα θα συνεχισθεί μετά την εκεχειρία», λέει ο Μπένι Γκαντς

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η επιχείρηση στη Γάζα θα συνεχισθεί μετά την εκεχειρία», λέει ο Μπένι Γκαντς
AP.

«Θα συνεχίσουμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, για την ανάκτηση των ομήρων και την αποκατάσταση της ασφάλειας», τόνισε ο Μπένι Γκαντς.

Ο επικεφαλής του κόμματος Εθνικής Ενότητας, Μπένι Γκαντς, τόνισε σήμερα (24/11) ότι «η στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα θα αρχίσει ξανά», απευθυνόμενος στις οικογένειες των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς, μερικοί εκ των οποίων απελευθερώθηκαν νωρίτερα, κατά την πρώτη ημέρα κατάπαυσης του πυρός έπειτα από 49 ημέρες αιχμαλωσίας.

«Ο IDF θα εκκινήσει ξανά τις μάχες στη Γάζα, μετά την τετραήμερη εκεχειρία», γνωστοποίησε, μιλώντας σε πλήθος της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στο Τελ Αβίβ.

«Θέλω να διαβεβαιώσω τις οικογένειες όλων των ομήρων. Δεν θα σταματήσουμε, θα φέρουμε όλους τους ομήρους πίσω και θα επαναλάβουμε τις προσπάθειες και τη στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα, για την ανάκτηση των ομήρων και την αποκατάσταση της ασφάλειας», επεσήμανε.

Ο Μπένι Γκαντς είναι μέλος της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, η οποία συστάθηκε μετά το επιτακτικό κάλεσμα του Μπενιαμίν Νετανιάχου, εξαιτίας της εισβολής της Χαμάς, την 7η Οκτωβρίου.

Σχετικές ειδήσεις