ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο - Τραυμάτισαν τη μητέρα του

Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο - Τραυμάτισαν τη μητέρα του
In Time

Οι δράστες εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος

Οι αστυνομικές αρχές στο Μεξικό επιβεβαίωσαν τη δολοφονική επίθεση από αγνώστους στο σπίτι της θείας του Ροδόλφο Πισάρο. Η θεία του παίκτη της ΑΕΚ είναι νεκρή, ενώ η μητέρα του όπως και ο θείος του βρεθήκαν τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με την μεξικανική ιστοσελίδα Heraldo, «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών».

Σημειώνεται πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντας πως τα θύματα ήταν δεμένα χειροπόδαρα με «ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός» που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον θείο του στο νοσοκομείο. Η θεία του εντοπίστηκε «νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες».

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στο Μεξικό, «οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών οι οποίοι εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος».

Μόλις επιβεβαιώθηκε το γεγονός, η είδηση άρχισε να παίρνει μεγάλη έκταση στο Μεξικό .

Σχετικές ειδήσεις