ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το «τραύμα» από το παρελθόν που του ξύπνησε η ασθένεια της Κέιτ

H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ καλείται να αντιμετωπίσει το επώδυνο παρελθόν του, εν μέσω φόβων για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι κινδύνεψε ακόμη και η ζωή της

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αντιμετωπίζει «φαντάσματα» του παρελθόντος εν μέσω του φόβου για την υγεία της συζύγου του, Κέιτ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου.

Σε μια οδυνηρή στιγμή, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις αναμνήσεις της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, καθώς στέκεται στο πλευρό της συζύγου του Κέιτ στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας της. Η βασιλική συντάκτρια Άντζελα Λέβιν μιλώντας στο GB News, έκανε παραλληλισμούς μεταξύ της τρέχουσας κατάστασης και των προκλήσεων που αντιμετώπισε ο Ουίλιαμ ως νεαρός όταν η μητέρα του, Νταϊάνα περνούσε κρίσεις υγείας.

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, προκαλώντας ανησυχίες και συμπόνια από το κοινό. Η Λέβιν είπε οτι για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, η πλοήγηση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή μπορεί να προκαλέσει αίσθηση μοναξιάς, που θα του επαναφέρει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ως έφηβος όταν έγινε ο «άνδρας του σπιτιού» μετά το θάνατο της μητέρας του.

Η Λέβιν αναγνώρισε ότι ενώ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει τώρα τη δική του οικογένεια, και τα τρία του παιδιά-τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις- για να του προσφέρουν παρηγοριά, η τρέχουσα δοκιμασία υγείας της αγαπημένης τους, μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις από το δικό του ταραχώδες παρελθόν.

Αναλογιζόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης, σχολίασε: «Νομίζω ότι είναι ένα συναίσθημα μεγάλης μοναξιάς και νομίζω ότι [ο Ουίλιαμ] κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί επειδή έχει παιδιά». Η βασιλικός εμπειρογνώμονας τόνισε το ανθεκτικό πνεύμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, επισημαίνοντας ότι, παρά τις δυσκολίες του παρελθόντος, είναι πλέον καλύτερα εκπαιδευμένος και πιο έτοιμος για να χειριστεί τέτοιες κρίσεις.

«Πλέον είναι ένας ώριμος άντρας και θα ξέρει ότι η προτεραιότητα είναι να φροντίζει τη σύζυγό του, η οποία τον στήριξε τόσο υπέροχα», σημείωσε η Λέβιν, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του πρίγκιπα Ουίλιαμ να είναι πάντα προτεραιότητά του η οικογένεια.

Κινδύνεψε η ζωή της Κέιτ

Πόσο μάλλον, όταν σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τα ισπανικά Μέσα, κινδύνεψε η ζωή της Κέιτ. Η ισπανική εκπομπή Fiesta αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν αυτό το διάστημα και προσπάθησε να αναλύσειγιατί υπάρχει τέτοια μυστικότητα γύρω από την υπόθεση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, γράφει η εφημερίδα Marca. «Δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια, εκτός εάν δεν προχωρούσε η ανάκαμψη όπως θα έπρεπε, γιατί δεν θα είχαν άλλη επιλογή», σχολίασε ένας από τους συντελεστές της εκπομπής.

Αυτός ο προβληματισμός προκάλεσε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας. «Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών... Είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;» ρώτησε η παρουσιάστρια του Telecinco, Έμα Γκαρσία.

Η απάντηση δεν ήταν καθησυχαστική και εγείρει έντονη φημολογία για το τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες. «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στο Βασιλικό Οίκο ήταν έκδηλη. Η μετεγχειρητική διαδικασία έγινε περίπλοκη και έπρεπε να σωθεί η ζωή της», εξομολογήθηκαν δημοσιογράφοι.

Το επίσημο ανακοινωθέν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ήταν λιτό και περιεκτικό. «Η Βασιλική της Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη στο νοσοκομείο χθες για μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της»