ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον: Ξεναγεί τους φαν της στη βίλα της στο Λος Άντζελες - Η τεράστια γκαρνταρόμπα

H Tζένιφερ 'Άνιστον
H Tζένιφερ 'Άνιστον
ΑΡ

Η Τζένιφερ Άνιστον άφησε τους θαυμαστές της να ρίξουν μία ματιά στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες, αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων

Η Τζένιφερ Άνιστον επέτρεψε στους θαυμαστές της να «κρυφοκοιτάξουν» τη γκαρνταρόμπα της μέσα στην έπαυλη της στο Bel-Air, στην Καλιφόρνια, αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων, με μια νέα ανάρτηση στο Instagram. «Είναι ακριβώς όπως φαντάζεστε ότι θα έμοιαζε η ντουλάπα ενός αστεριού, μεγάλη και πανέμορφη» γράφει η Daily Mail

Έχει το μέγεθος ενός καταστήματος boutique ρούχων, με σειρές και διαδρόμους ρούχων που είναι όμορφα κρεμασμένα και οργανωμένα ανάλογα με το χρώμα και το στυλ. Ο διάδρομος είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει την ομάδα της που αποτελείται από τουλάχιστον πέντε βοηθούς που εργάζονται με άνεση.

Το δωμάτιο φιλοξενεί ακόμη και επαγγελματικό εξοπλισμό φωτισμού, ένα μπουντουάρ σε στυλ Χόλιγουντ με έναν καθρέφτη που περιβάλλεται από λαμπτήρες, μια άνετη καρέκλα και έναν τοίχο με σχάρες για παπούτσια Τα δάπεδα από σκούρο ξύλο παντού καλύπτονται από μοντέρνα διαχωριστικά ντουλάπας.

H ντουλάπα είναι μόνο ένα μικρό μέρος της έπαυλης, αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζεται με τα τρία σκυλιά της. Η Άνιστον μενει σε αυτό το σπίτι που έχει υπέροχη θέα, από το 2011. Η σταρ που αγαπάει την ιδιωτικότητα αποκαλύπτει μόνο περιστασιακά στιγμιότυπα από τους χώρους διαβίωσής της, γι' αυτό και οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν που τους επέτρεψε να ρίξουν μια εσωτερική ματιά στον ιδιωτικό της χώρο γκαρνταρόμπας.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram είναι από τις ετοιμασίες της λίγο πριν παρευρεθεί στα People's Choice Awards και απεικονίζουν τις σκηνές χάους που συμβαίνουν όταν προετοιμάζεται μία σταρ για μια μεγάλη βραδιά μπροστά στις κάμερες Δύο συνεργάτες τη βοηθούν να φορέσει ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια και το μικρό μαύρο φόρεμα, που ένας από τους θαυμαστές της περιέγραψε ως «φόρεμα Gucci της εποχής του Tom Ford». Μια make-up artist εφαρμόζει το μακιγιάζ της και ένας κομμωτής φτιάχνει τα μαλλιά της.

Η «Ρέιτσελ» από τα «Φιλαράκια» έκανε το ντεμπούτο της με ένα νέο, πιο κοντό στυλ μαλλιών στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2024, με κάποιους να λένε ότι η νέα κώμη θυμίζει το χτένισμα που είχε στη δημοφιλή σειρά της δεκαετίας του '90.

Τα βραβεία People's Choice έλαβαν χώρα στις 18 Φεβρουαρίου 2024, στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Η Άνιστον κέρδισε το βραβείο «People's Drama TV Star» για την ερμηνεία της στη σειρά «The Morning Show». Το βραβείο της απένειμε ο συνάδελφος ηθοποιός της σειράς, Τζον Χαμ.