ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Το μυστηριώδες φιλί που δέχθηκε στον τελικό του Miami Open - Τι συμβαίνει με την ποπ σταρ ;

H Σακίρα επί σκηνής
H Σακίρα επί σκηνής
ΑΡ

Η Σακίρα δέχθηκε ένα φιλί από έναν άνδρα στον τελικό του Miami Open, ενώ εξακολουθούν να οργιάζουν οι φήμες οτι διατηρεί ειδύλλιο με τον αστέρα της σειράς Emily In Paris

Η Σακίρα δέχθηκε ένα φιλί στο μάγουλο από έναν άνδρα καθώς παρακολουθούσε τον τελικό τένις του Miami Open στο τμήμα VIP την Κυριακή (31.3) Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, 47 ετών, παρακολούθησε τον αγώνα με εμφανές ενδιαφέρον, καθώς ο Ιταλός Γιάνικ Σίνερ νίκησε με 2-0 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ από τη Βουλγαρία.

Ένας άντρας με γαλάζιο μπλουζάκι πόλο φωτογραφήθηκε να χαιρετάει εγκάρδια την ποπ σταρ, δίνοντάς της ένα φιλί στο μάγουλο καθώς παρακολουθούσε τον αγώνα από το ίδιο σημείο με την Αγγλίδα τενίστρια Annabel Croft.

Η εκρηκτική Λατίνα ήταν ντυμένη casual chic για την περίσταση με έναν κρεμ κορσέ με φερμουάρ και μια λευκή μίνι φούστα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι λευκές δερμάτινες μπότες με τακούνι και τεράστια γυαλιά ηλίου του οίκου Versace.

Το νέο τρυφερό ενσταντανέ με τη Σακίρα σημειώθηκε λίγο μετά τις φήμες οτι έχει δεσμό με τον γοητευτικό ηθοποιό Λουσιέν Λάβισκαουντ. Ο πρώην φίλος της Kέρι Κατόνα, κάνει μια εμφάνιση έκπληξη στο νέο μουσικό βίντεο της Σακίρα για το τελευταίο της σινγκλ με τίτλο Punteria.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στα μέσα Μαρτίου και οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τον σταρ από τη σειρά «Emily In Paris», να μοιράζεται άνετες σκηνές με την 47χρονη τραγουδίστρια.

Στο μουσικό βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης η Cardi B, ο Λουσιέν έδειξε την άψογη σιλουέτα του καθώς εμφανίστηκε χωρίς πουκάμισο, ενσαρκώνοντας έναν κένταυρο που χτυπήθηκε από το βέλος της Σακίρα. Στη συνέχεια, ο χαρακτήρας του σύρθηκε σε μια αίθουσα που καταλάμβαναν οι τραγουδιστές και οι συνεργάτες τους και η σταρ καθάρισε την πληγή του ενώ περνούσε τα χέρια της πάνω από το σώμα του.

Ο γεννημένος στο Μπέρνλι ηθοποιός που ως παιδί υπήρξε μοντέλο για τα Marks & Spencer έχει ακουστεί ως φαβορί μεταξύ των ονομάτων που αναμένεται να αντικαταστήσουν τον Daniel Craig ως νέος Τζέιμς Μποντ