ΚΟΣΜΟΣ

Μπράιαν Τζόνσον: Ο Κροίσος που θέλει να «νικήσει» τον θάνατο αλλάζει πρόσωπα - Η viral ανάρτηση

O Mπράιαν Τζόνσον
O Mπράιαν Τζόνσον

Ο πολυεκατομμυριούχος Μπράιαν Τζόνσον που κυνηγά την αθανασία και την αιώνια νεότητα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη μεταμόρφωση του προσώπου του και ζητάει από τους διαδικτυακούς του φίλους να ψηφίσουν

Ο «γκουρού» της αντιγήρανσης Μπράιαν Τζόνσον μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του σύμβολο της νεότητας, αλλά το Διαδίκτυο δεν έχει πειστεί. Ο πολυεκατομμυριούχος ιδρυτής της εταιρείας πληρωμών Braintree, δημοσίευσε φωτογραφίες στο X που δείχνουν τη μεταμόρφωση του προσώπου του όλα αυτά τα χρόνια με τη λεζάντα, «Ακόμη και το Face ID μου είναι μπερδεμένο. Μεταμορφώνομαι».

To κοινό αντέδρασε γρήγορα και κοινοποίησε τις σκέψεις του, οι οποίες δεν ήταν ακριβώς υποστηρικτικές. Ένας χρήστης της πλατφόρμας X έγραψε, «προσπαθεί να σταματήσει τη γήρανση... Προχωρά στη γήρανση πιο γρήγορα» Άλλοι ήταν λίγο πιο ενθαρρυντικοί. «Φαίνεσαι ωραίος σε όλες αυτές τις φωτογραφίες. Το θέμα είναι ότι το 2018 έδειχνες πιο φυσικός», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Από το 2021, ο Τζόνσον, ο οποίος είναι 46 ετών, βρίσκεται σε μια αυστηρή εκστρατεία για να αντιστρέψει τη βιολογική του ηλικία. Η ρουτίνα του περιλαμβάνει τη λήψη δεκάδων συμπληρωμάτων καθημερινά, τρεις εβδομαδιαίες ασκήσεις υψηλής έντασης και μηνιαίες κολονοσκοπήσεις και μαγνητικές τομογραφίες.

Οι γιατροί του ισχυρίζονται ότι η σκληρή δουλειά που κάνει με τον εαυτό του τον βοήθησε να αποκτήσει την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και την ικανότητα των πνευμόνων ενός 18χρονου. Ο Τζόνσον αναγνώρισε ότι η εμφάνισή του είχε αλλάξει από την πρώτη φωτογραφία, με ημερομηνία 2018, δηλαδή πριν ξεκινήσει τη θεραπεία του, στην πιο πρόσφατη φωτογραφία του 2024. « Στη συνέχεια ζήτησε από τους χρήστες X να ψηφίσουν πότε είναι «στα καλύτερά του»

Είπε στο Business Insider μέσω email: «Ήρθε η ώρα να κάνουμε την ψηφοφορία». Σχεδόν 39.000 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής στην ψηφοφορία. Η πλειονότητα, το 51,3%, είπε ότι ο Τζόνσον «άγγιξε την κορυφή» το 2018, το 9,4% ψήφισε για το 2023, ενώ το 39,2% είπε ότι ο Τζόνσον δείχνει στην καλύτερή του φάση το 2024.