ΚΟΣΜΟΣ

Η EasyJet αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ έως τα τέλη Οκτωβρίου

Η EasyJet αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ έως τα τέλη Οκτωβρίου

Νεότερη ενημέρωση της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, για τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, στον απόηχο της ανάφλεξης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

Η EasyJet γνωστοποίησε ότι προχωρά σε αναστολή όλων των πτήσεων με τελικό προορισμό το Τελ Αβίβ έως την 27η Οκτωβρίου, επικαλούμενη την έκκρυθμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή, μετά την ιρανική επίθεση του περασμένου Σαββάτου (13/03) στο Ισραήλ.

«Ως αποτέλεσμα της εξελισσόμενης κατάστασης στο Ισραήλ, η EasyJet έλαβε την απόφαση να αναστείλει τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου», επισημάνθηκε σε ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

«Στους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση για κάποια πτήση μέχρι αυτή την ημερομηνία, προσφέρονται επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους επιστροφής χρημάτων», τονίσθηκε επίσης.

Μία ημέρα νωρίτερα, η εταιρεία είχε αναστείλει προσωρινά «τις πτήσεις της προς και από το Τελ Αβίβ έως την 21η Απριλίου», σημειώνοντας πως «η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων μας αποτελεί πάντα απόλυτη προτεραιότητα».

Σχετικές ειδήσεις