ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Αυτή η καφετέρια χρεώνει τους πελάτες με το... λεπτό!

Απίστευτο: Αυτή η καφετέρια χρεώνει τους πελάτες με το... λεπτό!

Πόσες φορές έχετε σκεφτεί μετά από αρκετό χρόνο αναμονής σε κάποιο internet καφέ ότι αν η χρέωση ήταν ανά λεπτό τα πράγματα θα ήταν κάπως διαφορετικά; Ε, λοιπόν, στο Μπρούκλιν όχι μόνο το σκέφτηκαν, αλλά το έκαναν και πράξη.

Οι ιδιοκτήτες του καφέ Glasshour στο Ουίλιαμσμπεργκ του Μπρούκλιν ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν το πρώτο «αντι-καφέ»- όπως το αποκαλούν- στο οποίο οι πελάτες πληρώνουν για την πρώτη ώρα παραμονής τους στο καφέ 6 δολάρια, ενώ στη συνέχεια χρεώνονται 10 cents ανά λεπτό και αυτό ισχύει μέχρι και 4 ώρες παραμονής. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι το μέγιστο ποσό που κάθε πελάτης πληρώνει φτάνει τα 24 δολάρια.

καφε

Βέβαια, το εν λόγω «αντι-καφέ» προσφέρει στους πελάτες του καθ’ όλο το χρονικό διάστημα παραμονής τους άφθονο καφέ ή τσάι και σνακ που θα απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή ή το κινητό τους. Βέβαια υπάρχει και άφθονος «αντιπερισπασμός» με μια ποικιλία από επιτραπέζια παιχνίδια. Η ιδέα πάντως φαίνεται να χαίρει θερμής ανταπόκρισης από το κοινό με τον κόσμο να συρρέει έξω από το καφέ καθημερινά.

Σχετικές ειδήσεις