ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Στραγγάλισε την πρώην του και τη βίαζε ενώ ξεψυχούσε (Pics)

ΣΟΚ: Στραγγάλισε την πρώην του και τη βίαζε ενώ ξεψυχούσε (Pics)

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Σε τραγωδία κατέληξε η εμμονική αγάπη ενός Ρώσου φοιτητή για την πρώην σύντροφο του, ο οποίος σόκαρε τους γονείς της με ένα διαδικτυακό μήνυμα στο οποίο εξιστορούσε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς τη βίασε, τη σκότωσε και στη συνέχεια ασέλγησε στο νεκρό της σώμα.

Ο 19χρονος Άρτιομ Ισάκοβ, φοιτητής πληροφορικής, ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Τατιάνα Στρακόβα μέσα από μια σειρά ειδεχθών μηνυμάτων προς τις οικογένειές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

PAY Bauman Uni student murder Artyom and Tatiana together 2 east2west news

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας ο Άρτιομ κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τον στραγγαλισμό της 19χρονης κοπέλας, η οποία ήταν και συγκάτοικος του, και στη συνέχεια την βασάνισε επειδή είχε βρει νέο ερωτικό σύντροφο. Ο ίδιος φέρεται να εκμυστηρεύθηκε στους γονείς της ότι η καρδιά της εξακολουθούσε να χτυπά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης, για αυτό και τη σκότωσε κόβοντας της το λαιμό με ένα μαχαίρι και έπειτα συνέχισε να ασελγεί στο νεκρό της σώμα. Χωρίς να αισθανθεί τις παραμικρές τύψεις για τις εξωφρενικές του πράξεις σταμάτησε για να φάει ένα σάντουιτς κοιμήθηκε, και με εξοργιστικό τρόπο καυχήθηκε στο μήνυμα του ότι αρκετές ώρες αργότερα επανέλαβε τις νεκροφιλικές πράξεις στο άψυχο κορμί της κοπέλας.

«Ήταν φοβερό αυτό που έκανα αλλά έκανα αυτό που ήθελα», συμπλήρωσε χωρίς ίχνος ντροπής.

PAY Bauman uni student murder Artyom Iskhakov with dad Marat and sister east2west news

Μόλις ολοκλήρωσε το γραπτό του σχόλιο κρεμάστηκε ζητώντας συγχώρεση από τις οικογένειες του ζεύγους και τους ενημέρωσε πού θα βρουν τα πτώματα τους.

PAY Bauman Uni student murder Tatiana Strakhova 1 east2west

«Συγχωρήστε με που σας στέρησα το μοναδικό παιδί σας. Την αγάπησα πάρα πολύ. Ξέρετε, αυτή τη στιγμή έχω συνειδητοποιήσει τι έκανα. Αισθάνομαι παγωμένος και τα χέρια μου τρέμουν. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να αυτοκτονήσω. Κατέστρεψα την ευτυχία πολλών ανθρώπων και για ποιο λόγο; Στο τέλος υπάρχει μόνο ένα κενό που θα με καταπιεί», φέρεται να έγραψε στο μήνυμα του προς τους γονείς της πρώην συντρόφου του. «Θα τη φιλήσω στο μέτωπο πριν κρεμαστώ και θα την αποχαιρετίσω λέγοντας «Καληνύχτα γλυκιά πριγκίπισσα».

PAY Bauman Uni student murder Artyom and Tatiana together east2west news

Στους δικούς του γονείς έγραψε: «Είμαι μια απογοήτευση για σας. Δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσω το χρόνο πίσω. Να θυμάστε κάτι καλό για μένα που και που. Δεν πίστευα ότι όλα θα τελειώνουν έτσι».

Πηγή: Mirror.co.uk

Σχετικές ειδήσεις