ΚΥΠΡΟΣ

Λεμεσός: Υπό κράτηση ο ύποπτος για βιασμό 37χρονης

Λεμεσός: Υπό κράτηση ο ύποπτος για βιασμό 37χρονης

Διάταγμα κράτησης 6 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 38χρονου Βούλγαρου, ο οποίος φέρεται να βίασε και να κακοποίησε χθες βάναυσα 37χρονη από την Ουκρανία.

Η 37χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της, τα οποία προκλήθηκαν από ρόπαλο, το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή και παραλήφθηκε μαζί με άλλα τεκμήρια, για επιστημονικές εξετάσεις.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η 37χρονη επισκέφθηκε το διαμέρισμα του 38χρονου, ο οποίος της επιτέθηκε και τη βίασε, κτυπώντας την αλλεπάλληλες φορές με το ρόπαλο.

Τυλιγμένη με ένα σεντόνι και γεμάτη πληγές, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει κάποιες ώρες αργότερα, πηδώντας από το παράθυρο σε στέγαστρο ιδιωτικού χώρου στάθμευσης και μετά στο δρόμο, ζητώντας βοήθεια από γειτονική ψησταριά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 38χρονο Βούλγαρο να προσπαθεί να καταστρέψει τεκμήρια, καθαρίζοντας το γεμάτο με αίμα δωμάτιο, ενώ δίπλα από σκουπίδια στο δρόμο εντοπίστηκαν τα ρούχα του θύματος, τα οποία φέρεται να πέταξε ο δράστης.

ΠΗΓΗ sigmalive.com

Διαβάστε επίσης

Βούλγαρος ξυλοκόπησε και βίασε μητέρα δύο παιδιών στην Κύπρο