ΚΥΠΡΟΣ

Στην εντατική o επιχειρηματίας Θ. Αριστοδήμου μετά την σύλληψή του

Στην εντατική o επιχειρηματίας Θ. Αριστοδήμου μετά την σύλληψή του

Στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, λόγω αδιαθεσίας, νοσηλεύεται ο Θεόδωρος Αριστοδήμου, ο οποίος αναμενόταν να παραστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Υπενθυμίζεται πως μαζί με άλλα 3 άτομα συνελήφθησαν χθες για την υπόθεση των πολεοδομικών υπερβάσεων και παρατυπιών κατά τον διαχωρισμό μεγάλου αριθμού οικοπέδων από την εταιρεία Aristo Developers στην περιοχή Σκαλί στην Πάφο.

Το Δικαστήριο, το οποίο θα εξέταζε κατά πόσο χρειάζεται να ζητηθεί η έκδοση ενταλμάτων για την περαιτέρω κράτηση τους, διέκοψε τη διαδικασία, αφού ο κ. Αριστοδήμου θα παραμείνει για νοσηλεία. Ο Θεόδωρος Αριστοδήμου ένοιωσε αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο πριν μεταφερθεί στο δικαστήριο.

Οπως αναφέρθηκε κατά τη δικαστική διαδικασία, έχει βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, υποβλήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν σε σοβαρές επεμβάσεις και ύστερα από υψηλή πίεση που παρουσίασε σήμερα το πρωί, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί αποφάνθηκαν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω περίθαλψη.

Ο δικαστής ζήτησε ιατρικό πιστοποιητικό και αποφάσισε να διακόψει την δικαστική διαδικασία μέχρι να φθάσει στο δικαστήριο το πιστοποιητικό.

Εξω από το δικαστήριο συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα, προσωπικό της εταιρείας Aristo Developers όπου με συνθήματα και πανό εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τους εργοδότες τους.

Τα οκτώ αδικήματα που βαραίνουν τους τέσσερις:

Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητες
Πλαστογραφία
Κυκλοφορία πλαστού εγγράφου
Συνομωσία για παράνομη λήψη
Εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις
Κατάχρηση εξουσίας
Ψευδή πιστοποιητικά από δημόσιο λειτουργό
Απόσπαση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.

Πηγη ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε επίσης

Πάφος: Σύλληψη πρώην προέδρου της Τράπεζας Κύπρου