ΚΥΠΡΟΣ

Λεμεσός: Στην εντατική δίδυμα μετά από σοβαρό τροχαίο

Λεμεσός: Στην εντατική δίδυμα μετά από σοβαρό τροχαίο

Στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύονται σοβαρά δίδυμα αδέλφια, 21 ετών, από τον Αγρό, μετά από σφοδρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού.

Μιλώντας στο sigmalive.com, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι «γύρω στις 5.45 τα ξημερώματα, ο οδηγός, έχοντας τον αδελφό του ως συνοδηγό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας προς Λεμεσό, παρά την έξοδο Ζυγίου».

Το όχημα ανετράπη αρκετές φορές μέσα στο δρόμο και κατέληξε σε χαντάκι. Οι επιβαίνοντες εκτινάχθηκαν από το όχημα και σύρθηκαν στην άσφαλτο.

Τα δίδυμα αδέλφια τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία. Ο οδηγός φέρει αιμορραγία εγκεφάλου και θλάση πνευμόνων και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στην εντατική, διασωληνωμένος. Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Ο συνοδηγός του οχήματος φέρει τραύμα πνευμοθώρακα και θλάση πνεύμονα και κρατήθηκε για νοσηλεία στην εντατική μονάδα. Η κατάστασης της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε: Σκίουρος έπιασε στον ύπνο το «Πάντα» και το τρόμαξε (vid)!

Σαν σήμερα απελευθερώνεται η χώρα μας από τους Γερμανούς (vid)

Μαύρη επέτειος: Σαν σήμερα οι Ναζί μπαίνουν στην Αθήνα (photos-vids)

Τραγωδία στην Ηλεία: Ο πατέρας της νύφης «έσβησε» ενώ χόρευε

Αμφίπολη: Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο τμήμα του ψηφιδωτού (pics)

Δείτε ποιες θα είναι οι κύριες συντάξεις έως το 2021