ΚΥΠΡΟΣ

Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών - «Άγρια» καταδίωξη για τη σύλληψη των δραστών

Άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών - «Άγρια» καταδίωξη για τη σύλληψη των δραστών

Άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο κατά των αστυνομικών και τραυμάτισαν σοβαρά έναν εκ των δύο...

Πανικόβλητοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής με όλα όσα εξελίχθηκαν στη γειτονιά τους.

Όλα έγιναν γύρω στις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου στη περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε όχημα ενοικιάσεως στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, τα οποία θεωρήθηκαν ύποπτα. Εκείνοι άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τους δύο αστυνομικούς, εκ των οποίων τον έναν σοβαρά.

Το όχημα διέφυγε και εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Από έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στην Πάφο σε γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Στην περιοχή όπου εξελίχθηκε τις τελευταίες ώρες το περιστατικό με την καταδίωξη των δραστών επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Η περιοχή είχε περικυκλωθεί από μεγάλο αριθμό μελών της αστυνομίας, οι οποίοι προέτρεπαν τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες τους. Μέλη της αστυνομίας πραγματοποιούσαν εκτενείς έρευνες σε χωράφια, δρόμους, αυλές των σπιτιών οπλισμένοι ψάχνοντας για τους δράστες, μέχρι τη στιγμή που το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε ένας εκ των δραστών, συνελήφθη και αναζητείται ο δεύτερος.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες στην περιοχή με ελικόπτερο το οποίο "χτενίζει" την περιοχή από τις 3 π.μ. μεχρι και τώρα.

Πηγή: Newsbomb.com.cy



Σχετικές ειδήσεις