MEDIA

Στείλτε τα ερωτήματά σας στον Κ. Χαρδαβέλλα

Στείλτε τα ερωτήματά σας στον Κ. Χαρδαβέλλα

Σάλο θα προκαλέσουν οι αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα, που επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα με τη νέα, μεγάλη, διαδραστική, διαδικτυακή τηλεοπτική του εκπομπή (webtv).

Έχοντας ως προσκεκλημένους πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιστήμονες και ακαδημαϊκούς, ο Κ. Χαρδαβέλλας θα δώσει απαντήσεις στα κρίσιμα και κορυφαία ερωτήματα του Έλληνα πολίτη και θα παρουσιάσει το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο πολιτικό σκηνικό, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές.

Καθοριστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχει το ίδιο το κοινό, που θα μπορεί να επικοινωνεί με τον Κ. Χαρδαβέλλα μέσω του info@newsbomb.dpg.gr ή και να κάνει παρέμβαση μέσω skype στην πρώτη εκπομπή. Κάθε θεατής-επισκέπτης θα μπορεί να θέτει ερωτήματα και να παίρνει απαντήσεις για όλα όσα παίζονται πίσω από την πλάτη μας.

Σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες-θεατές θα βρίσκεται ο διευθυντής του newsbomb.gr Χάρης Λαζαρόπουλος, ο οποίος θα μεταφέρει στο στούντιο τα ερωτήματα, τις παρατηρήσεις και τις καταγγελίες των πολιτών από όλη την Ελλάδα.

Στείλτε κι εσείς τις ερωτήσεις σας από σήμερα στον Κ. Χαρδαβέλλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@newsbomb.dpg.gr ή ζητήστε να κάνετε παρέμβαση μέσω skype.

Οι εκπομπές του web tv του newsbomb.gr που αρχίζουν Δευτέρα βράδυ στις 21.30 μ.μ., θα έχουν διάρκεια 1,5 ώρα και θα κορυφωθούν το βράδυ των εκλογών.

Μη χάσετε την πρώτη εκπομπή την προσεχή Δευτέρα, που θα «σφραγίσει» την προεκλογική περίοδο με τις αποκαλύψεις για τα νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, τη δύναμη των κομμάτων και τις κινήσεις των πολιτικών αρχηγών.

Διαβάστε επίσης:

Ώρα να ειπωθούν οι κρυμμένες αλήθειες

«Αποκαλύπτω»: Πώς θα δείτε την εκπομπή

Το τρέιλερ του Κ. Χαρδαβέλλα (VIDEO)

Πόσο αλλάζει η ζωή μας με τις εκλογές