MEDIA

Δείτε στις 21:30 τη δεύτερη εκπομπή «Αποκαλύπτω»

Δείτε στις 21:30 τη δεύτερη εκπομπή «Αποκαλύπτω»

Δείτε στη σημερινή διαδικτυακή live εκπομπή «Αποκαλύπτω» του newsbomb με τον Κώστα Χαρδαβέλλα ποια πρόσωπα έπαιξαν ρόλο για την πτώχευση της χώρας.

Ποιοι είναι οι μεγάλοι ένοχοι για τη δυστυχία που νιώθουν οι Έλληνες, αλλά και ποιους εννοεί η Βάσω Παπανδρέου όταν λέει ότι έγιναν εγκλήματα από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Η αποψινή εκπομπή αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα, αλλά και στο πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα το παλλαϊκό αίτημα προκειμένου να τιμωρηθούν οι πολιτικοί που με τα λάθη τους, την ανικανότητά τους ή τα ψέματα που είπαν, έριξαν την Ελλάδα στο γκρεμό.

Αποψινοί καλεσμένοι είναι πολιτικά στελέχη από τέσσερα κόμματα:

Πρόκειται για τους: Άννα Νταλάρα-ΠΑΣΟΚ, Κώστας Αϊβαλιώτης-ΛΑΟΣ, Δημήτρης Στρατούλης-ΣΥΡΙΖΑ και Δημήτρης Σταμάτης-Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Παράλληλα, στο στούντιο θα βρίσκονται η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη –και ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ο διευθυντής του newsbomb κ. Χάρης Λαζαρόπουλος θα είναι σε ζωντανή επαφή με το κοινό για να μεταφέρει στο στούντιο ερωτήσεις, παρεμβάσεις και καταγγελίες.

Στείλτε τα ερωτήματά σας ή κάνετε παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής στέλνοντας μήνυμα στο Info@newsbomb.gr. Παράλληλα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210: 3503140.

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα με αποκαλύψεις από τον Κώστα Χαρδαβέλλα

«Αποκαλύπτω»: Πώς θα δείτε την εκπομπή

Η τιμωρία των ενόχων πανελλήνιο αίτημα