MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Τι θα γίνει με Μάριο-Καρολίνα - Κίνδυνος αποβολής και σενάρια επιστροφής!

Survivor All Star Spoiler: Τι θα γίνει με Μάριο-Καρολίνα - Κίνδυνος αποβολής και σενάρια επιστροφής!
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Τα κρυφά ραντεβού του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα προκαλούν εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο. Το «δεν γυρίζουμε εκπομπή ερωτικού περιεχομένου», του Σπύρου Μαρτίκα και το πειθαρχικό παράπτωμα που μπορεί να φέρει ακόμα και αποβολή παικτών.

Το Survivor All Star αναμένεται να επιστρέψει με ένα επεισόδιο που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το βράδυ της Κυριακής. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν ο Μάριος Πρίαμος και η Καρολίνα Καλύβα, καθώς φαίνεται ότι οι δύο τους συναντιούνται κρυφά σε καλύβα στη ζούγκλα. Ένα γεγονός που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών ενώ δεδομένα θα υπάρξει ζήτημα και με τους ανθρώπους των δύο παικτών στην Ελλάδα αν επιβεβαιωθεί πως οι συναντήσεις αυτές αφορούν κάτι παραπάνω από μια συμπάθεια ή φιλία.

Ήδη οι υπόλοιποι παίκτες έχουν αρχίσει να αντιδρούν στη σχέση που αναπτύσσουν Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star, με ατάκες που θα συζητηθούν! «Βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου γυρνάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας. «Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Στο τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται να κάνει παρατήρηση στους δύο παίκτες λέγοντας «Όπως ξέρετε πολύ καλά, το Survivor έχει κάποιους κανόνες και παραβιάστηκαν συγκεκριμένα από δύο παίκτες». «Δεν το θεωρώ καν παράβαση, δεν έφυγα να πάω σε κανένα χωριό, σε καμία πόλη, δεν πήρα φαγητό, άρα...», ήταν η απάντηση του Μάριου Πρίαμου ενώ ο η Καρολίνα Καλύβα από την πλευρά της είπε «Με τον Μάριο έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια».

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, οι παρατηρήσεις του Γιώργου Λιανού να μην αφορούν μόνο το διαφαινόμενο ζευγάρι αλλά και το σοβαρό επεισόδιο που είχαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Τάκη Καραγκούνια. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά το συμβούλιο της αποχώρησης οι δύο παίκτες ξέφυγαν και τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Αυτό ήταν και το πρώτο, πολύ έντονο, επεισόδιο μεταξύ παικτών και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και ενδεχόμενο αποβολής των παικτών.

Ειδικότερα από τη στιγμή που ο ίδιος ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα το επεισόδιο, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Την τύχη τους, προφανώς, κρατάει στα χέρια του ο Ατζούν ενώ την ίδια ώρα έχουν ήδη φουντώσει οι φήμες για πιθανή επιστροφή παίκτριας που μόλις αποχώρησε. Η αναφορά γίνεται στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία πριν καλά-καλά κλείσει ένα 24ωρο στην Ελλάδα μετά την επιστροφή της από το Survivor All Star, δεν αποκλείεται να δεχθεί κρούση για επιστροφή στο παιχνίδι, άσχετα με τους παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει να μπουν σε αυτό στην πορεία.

Σχετικές ειδήσεις