MEDIA

Survivor All Star: Οι παίκτες κάνουν προβλέψεις για τον φετινό νικητή

Survivor All Star: Οι παίκτες κάνουν προβλέψεις για τον φετινό νικητή

Το Survivor All Star φτάνει στο τέλος του και οι παίκτες -που έχουν αποχωρήσει- βγάζουν νικητή

Δύο ημέρες έμειναν μέχρι την ανακοίνωση του «Survivor All Star» νικητή και οι δηλώσεις παικτών - που έχουν αποχωρήσει - πρωταγωνιστούν τις τελευταίες ημέρες. Οι περισσότεροι, μάλιστα, κάνουν τις δικές τους προβλέψεις και δίνουν τον παλμό.

Όπως φαίνεται, για τους περισσότερους, προβάδισμα έχει ο Νίκος Μπάρτζης. «Αγωνιστικά πρέπει να το πάρει ο Σάκης. Ηθικά δεν ξέρω. Απλά έχω ένα feeling ότι θα το πάρει ο Μπάρτζης. Το είχα αυτό το feeling και ειδικά μετά από όλα όσα έγιναν το έχω ακόμα πιο έντονα. Δεν υποστηρίζω τον Νίκο ή τον Σάκη, κανέναν από τους δύο. Θεωρώ ότι ο ένας πρέπει να το πάρει αγωνιστικά αλλά θα το πάρει ο άλλος», δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ηλίας Γκότσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» με τη Ναταλία Γερμανού. Ο παίκτης, που αποβλήθηκε και συζητήθηκε όσο λίγοι στον φετινό κύκλο, σημείωσε πως το κλίμα που λαμβάνει μέσω των social media είναι πως φαβορί είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης. Στη συνέχεια ωστόσο έκανε την έκπληξη, λέγοντας: «Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης (Κατσούλης) το έχει πάρει μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή». Με αυτά τα λόγια, ο Ηλίας φανέρωσε ότι νικητή θεωρεί τον Μπάρτζη.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας στο Newsbomb.gr, δήλωσε με τη σειρά του: «Δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον όποιος κι αν κερδίσει. Προσωπικά, επιβραβεύω τη στρατηγική της ευφυίας και της ειλικρίνειας. Τη στρατηγική την ύπουλη, την υποκριτική, της ατιμίας… δεν θέλω να την συζητώ…. Αν ο Σάκης έλεγε ότι θα κάνω συμμαχία με τη Σταυρούλα και τον Ηλία γιατί τους αξίζει, αν δεν στήριζε τη Μαριαλένα γιατί έφτασε “όσο δεν πάει”, ο Σάκης θα έβγαινε ήρωας και θα ήταν νικητής. Με αυτά που έκανε χάρισε τη νίκη στον Μπάρτζη».