MEDIA

Οι παρουσιαστές της ενημέρωσης γυρίζουν στη βάση τους - Ποιοι επιστρέφουν πρώτοι;

Οι παρουσιαστές της ενημέρωσης γυρίζουν στη βάση τους - Ποιοι επιστρέφουν πρώτοι;

Ποιες ενημερωτικές εκπομπές επιστρέφουν πρώτες στο πρόγραμμα;

Ένα μικρό διάλειμμα από την αρένα της TV φαίνεται ότι έκαναν οι οικοδεσπότες των ενημερωτικών εκπομπών, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα επιστρέψουν στη θέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, τον δρόμο θα ανοίξει ο Γιώργος Αυτιάς το Σάββατο 19 Αυγούστου. Για 12η χρονιά, ο παρουσιαστής επιστρέφει πρώτος στον ΣΚΑΪ και κάθε Σαββατοκύριακο από τις 19 Αυγούστου θα λέει «Καλημέρα σας» στην ελληνική οικογένεια! Η πιο δημοφιλής «Καλημέρα» της ελληνικής τηλεόρασης θα ξεκινάει στις 5.30 και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 10 το πρωί, με ειδήσεις που αφορούν όλους μας.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, τα ηνία της καθημερινής ενημέρωσης αναλαμβάνουν οι συνήθεις ύποπτοι. Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση από τις 05.00 «ξεφυλλίζουν» την ατζέντα της ημέρας που ξεκινά. Η «Πρώτη εικόνα» καθημερινά στον ΣΚΑΪ με τις πρώτες ειδήσεις αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Η πρωινή ενημέρωση έχει την υπογραφή του ΣΚΑΪ... «Σήμερα», καθημερινά στις 06.00 με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο. Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, αναλύσεις που αποκαλύπτουν την ουσία των γεγονότων, συνδέσεις και ανταποκρίσεις από όλα τα σημεία των εξελίξεων σε μία ενημερωτική εκπομπή με γρήγορο ρυθμό και αμεσότητα.

Στις 09.50 επιστρέφουν οι «Αταίριαστοι». Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας έρχονται για να ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές των γεγονότων με την ιδιαίτερη ματιά τους, με αιχμηρό σχολιασμό αλλά και χιούμορ. Συντονισμένοι καθημερινά με τον σφυγμό της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο, ερευνούν και αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, επικοινωνούν με τους τηλεθεατές απαντώντας στα ερωτήματά τους, συνομιλούν με ειδικούς αλλά και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής.

Στο μέτωπο του MEGA, στις 23 Αυγούστου, κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News». H δυναμική του ρεπορτάζ, η παράθεση όλων των απόψεων αλλά και η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο είναι ο ισχυρός άξονας της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA. Η επικαιρότητα της ημέρας, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι αποκαλυπτικές έρευνες αλλά και η σφαιρική άποψη που πρέπει να έχουμε για τα μεγάλα θέματα θα είναι και φέτος στην ατζέντα του «Live News».

Μία εβδομάδα μετά, το τιμόνι του μαγκαζίνο «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναλαμβάνουν ξανά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη. Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή, που έκλεισε με θετικό πρόσημο την τηλεοπτική σεζόν, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να δίνει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας.

Να σημειωθεί ότι το «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και οι ενημερωτικές εκπομπές του OPEN θα επανέλθουν στον κανονικό προγραμματισμό στις αρχές Σεπτεμβρίου.