MEDIA

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Game of Thrones

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Game of Thrones

Οι φανατικοί μετράνε ήδη αντίστροφα τις ημέρες, καθώς πλέον απομένει κάτι λιγότερο από τρεις μήνες για τη μεγάλη επιστροφή της πιο δημοφιλούς σειράς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στις 6 Απριλίου 2014 θα γίνει λοιπόν η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Game of Thrones στην Αμερική, ενώ όπως κάθε χρόνο ελάχιστες ώρες μετά θα δούμε το επεισόδιο και στην Ελλάδα (8 Απριλίου η ελληνική προβολή τους από τα κανάλια novacinema). Το HBO ανακοίνωσε ακόμα ότι το πρώτο επίσημο trailer για την 4η σεζόν θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 8:55 μ.μ. (4 τα ξημερώματα περίπου ώρα Ελλαδάς), πριν από την πρεμιέρα της σειράς True Detective.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το αμερικανικό δίκτυο, το πρώτο επίσημο trailer θα αποτελεί την πρώτη εκτεταμένη ματιά στη νέα σεζόν και θα μας δώσει μια μικρή γεύση για τους νέους χαρακτήρες της σειράς.

Μέχρι τώρα στη δημοσιότητα έχουν δοθεί μόνο ορισμένες φωτογραφίες αλλά και πέντε, πολύ σύντομα teasers τα οποία ''ανοίγουν'' την όρεξη...

s4-premiere

Η 4η σεζόν θα συνεχίζει από το σημείο στο οποίο μας άφησε η τρίτη, ολοκληρώνοντας δηλαδή την μεταφορά του τρίτου βιβλίου του George R.R. Martin με τίτλο ''Η Καταιγίδα των Σπαθιών'', ενώ στα διάφορα forums των φανατικών της σειράς ήδη τα σενάρια και οι εικασίες για το τι θα δούμε δίνουν και παίρνουν.

Πολλοί, βασιζόμενοι στα βιβλία, δίνουν την δική τους εκδοχή για το τι θα συμβεί με τον κακό Jamie Lannister στον Νότο, με τις εξελίξεις στον Βορρά μετά τον συνταρακτικό ''Κόκκινο Γάμο'', με τα γεγονότα πέρα από το τείχος, αλλά και με τις περιπέτειες της Νυχτερινής Φρουράς... Πολύ πιθανό ωστόσο οι σεναριογράφοι της σειράς να αλλάξουν, όπως συνηθίζουν, τη ροή και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο δημιουργός του σίριαλ David Benioff αποκάλυψε ότι η 4η σεζόν θα έχει - μεταξύ πολλών άλλων - αρκετούς νέους χαρακτήρες, μια γιγιαντιαία μάχη κι έναν επίσης σημαντικό γάμο που θα αλλάξει τα δεδομένα...

game-of-thrones-music1  span

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, στο καστ προστέθηκαν ο Pedro Pascal (Oberyn Martell) και η Indira Varma (Ellaria Sand), ενώ ακούγεται ότι ρόλο θα έχει ο Mark Gatiss. Επιστρέφουν ακόμα ο Owen Teale και ο Dean-Charles Chapman σε διαφορετικό όμως ρόλο (Tommen). Τελευταία προσθήκη, ο Michiel Huisman που ακούγεται ότι θα παίξει τον Daario Naharis, ενώ στη δημοσιότητα έχουν βγει και άλλα ονόματα νέων ηθοποιών για την 4η σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η τρίτη σεζόν της πολυβραβευμένης δημοφιλούς σειράς ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2013, αγγίζοντας τον αριθμό ρεκόρ των 5.4 εκατ. τηλεθεατών, μόνο στις ΗΠΑ.

Μέχρι λοιπόν να έχουμε περισσότερα στοιχεία ας αρκεστούμε σε ένα ακόμα teaser το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα εδώ και κάποιο διάστημα:

Α. Τ.

Διαβάστε επίσης:

«Game of Thrones»: Μια διαφορετική ανάλυση από τον Ριζοσπάστη

Τη Δευτέρα η πρεμιέρα της πρώτης σεζόν του Game of Thrones

Οριστικό: Το Game of Thrones από τον Οκτώβριο στην τηλεόραση!

Game of Thrones: Όλοι οι θάνατοι σε ένα βίντεο