MEDIA

Τι θα δείξει το «Μες στην καλή χαρά»

Τι θα δείξει το «Μες στην καλή χαρά»

Και αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή «Μες την καλή χαρά» με τους Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Παύλο Σταματόπουλο και Ευθύμη Ζησάκη υπόσχεται να κρατήσει την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές που θα επιλέξουν να είναι συντονισμένοι στον Alpha στις 10 το πρωί.

Το Σάββατο 5 Απριλίου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αφήνει για λίγο την «Ελένη» και έρχεται στην παρέα της εκπομπής. Ο Γιώργος Μουλίνος μιλά για τα «μη» και τα «πρέπει» ενός σωστού πρωινού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξιδεύει στη Βαρκελώνη και μιλά γι' αυτό το μαγευτικό προορισμό.

Επίσης, στη γνωστή ρουμπρίκα της εκπομπής τα παιδιά μας λένε τις δικές τους ειδήσεις, που αφορούν τόσο στα ίδια όσο και στους γονείς τους. Τέλος, η Στεφανία Ρίζου, η ελληνίδα παίκτρια του γαλλικού «The Voice», μοιράζεται μαζί με τους τηλεθεατές την εμπειρία της από την συμμετοχή της στο σόου, που έχει για παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα, και ερμηνεύει γνωστές επιτυχίες.

Την Κυριακή 6 Απριλίου ο Γιώργος Δάσκαλος... «λύνεται» και έρχεται στο «Μες στην καλή χαρά». Στην παρέα της Κυριακής, η Ρένια Λουιζίδου και ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρονται στα σχέδιά τους.

Ακόμα, θα γίνει απευθείας σύνδεση με τη Μυτιλήνη, το νησί που θα φιλοξενήσει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», την Τρίτη 8 Απριλίου Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον γνωστό σύμβουλο μόδας διασήμων, Μάνο Γερακίνη που αποκαλύπτει τους τηλεθεατές πως μπορούν να φτιάξουν και να «ταιριάξουν» τα ρούχα της γκαρνταρόμπας τους μέσω Διαδικτύου. Τέλος, ο Νίκος Γκάνος θα ξεσηκώσει τους πάντες με τις επιτυχίες του.