MEDIA

Θεσσαλονίκη: Συναυλία των Α. Ρέμου-Α. Βίσση στο λιμάνι

Θεσσαλονίκη: Συναυλία των Α. Ρέμου-Α. Βίσση στο λιμάνι

Αφού εντυπωσίασαν το κοινό της Αθήνας τον περασμένο χειμώνα, παρουσιάζοντας μία εναλλακτική πρόταση στη νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας με το πρόγραμμα "Ένα ή Κανένα", οι δύο κορυφαίοι Έλληνες ερμηνευτές παίρνουν το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, οι δύο "μετρ" της νυχτερινής διασκέδασης, δίνουν ραντεβού με το κοινό της συμπρωτεύουσας για την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης για μία μοναδική συναυλία.

Πληροφορίες σχετικά με την αγορά/τιμή εισιτηρίων και την ώρα προσέλευσης αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η εν λόγω συναυλία συμπεριλαμβάνεται στην από κοινού καλοκαιρινή περιοδεία των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών, οι οποίοι θα βρεθούν τους επόμενους μήνες τόσο στη Ρόδο (11/7) όσο και στο Ηράκλειο (7/7), ενώ οι υπόλοιποι σταθμοί και οι ημερομηνίες τους θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Παράλληλα, η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στις 30 Μαΐου στο Blinkers Club στη Λευκωσία της Κύπρου, ενώ στις 15 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί live εμφάνισή της στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Ρέμος ξεκινά πρόβες για τη συναυλία του "Μια Ελλάδα, μια φωνή" στις 3 Ιουλίου.

Cityportal.gr

Διαβάστε επίσης: «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με Νίκο Πορτοκάλογου