MEDIA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δημοσκοπήσεις- μαϊμού ετοιμάζονται να βγάλουν τα ΜΜΕ των... εργολάβων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δημοσκοπήσεις- μαϊμού ετοιμάζονται να βγάλουν τα ΜΜΕ των... εργολάβων

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, μεγάλα κανάλια και γνωστές ιστοσελίδες ετοιμάζονται τις επόμενες ώρες να δημοσιοποιήσουν δημοσκοπήσεις-μαϊμού που θα δείχνουν το «ΝΑΙ» να προηγείται του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Οι δημοσκοπήσεις αυτές έχουν κατασκευαστεί από τα ΜΜΕ των «εργολάβων», προκειμένου να επηρεάσουν τον κόσμο τις τελευταίες κυριολεκτικά ώρες πριν πάει στις κάλπες.

Βλέπετε, οι συγκεκριμένοι κύριοι έχουν μετατρέψει την ψυχολογία της μάζας σε επιστήμη και με τον τρόπο αυτό τα τελευταία χρόνια ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις.

Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr, από έγκυρες εταιρείες δημοσκοπήσεων επιμένουν ότι αυτή τη στιγμή το «ΟΧΙ» βρίσκεται περίπου 10 μονάδες μπροστά από το «ΝΑΙ».

Οτιδήποτε άλλο πλασάρουν τα ΜΜΕ των εργολάβων της ενημέρωσης θα πρόκειται για παραπληροφόρηση και ακόμη μία προσπάθεια εκβιασμού και τρομοκράτησης του λαού.

Και θα το κάνουν. Όπως το έκαναν στο παρελθόν παραποιώντας τη βούληση του κοινής γνώμης προκειμένου να δημιουργούν «παραστάσεις νίκης» και περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Σχετικές ειδήσεις