MEDIA

Δημοψήφισμα - Κρέτσος: Άρτια εξοπλισμένο το Κέντρο Τύπου

Δημοψήφισμα - Κρέτσος: Άρτια εξοπλισμένο το Κέντρο Τύπου

Ξεκίνησε από την Παρασκευή η λειτουργία του Κέντρου Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο για τη δημοσιογραφική κάλυψη του δημοψηφίσματος την Κυριακή.

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, σε δηλώσεις του καλωσόρισε τους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το δημοψήφισμα, επισημαίνοντας ότι μετά από σκληρή προσπάθεια τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξουν τις απαραίτητες υποδομές ώστε να διευκολυνθούν στο έργο τους οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Ο κ. Κρέτσος ανέφερε ότι έχουν δοθεί περίπου 700 διαπιστεύσεις σε εκπροσώπους διεθνών μέσων ενημέρωσης. Ειδικότερα, 160 διαπιστεύσεις δόθηκαν σε εκπροσώπους ελληνικών μέσων, 540 σε εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ, 21 σε διεθνή πρακτορεία, 81 σε τηλεοπτικούς σταθμούς, 58 σε εφημερίδες και 17 σε διεθνή ραδιόφωνα.

Όπως είπε ο κ. Κρέτσος πάνω από 40 χώρες έχουν στείλει απεσταλμένους για την κάλυψη του δημοψηφίσματος.

Τέλος ο γγ Επικοινωνίας αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα για το δημοψήφισμα, η οποία είναι στα ελληνικά και τα αγγλικά, διαθέτει χρηστικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους αλλά και για τους δημοσιογράφους, ενώ περιέχει και ιστορικά στοιχεία.

Σχετικές ειδήσεις