MEDIA

Ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει στα κανάλια Novacinema!

Ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει στα κανάλια Novacinema!

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα και τα κανάλια Novacinema ετοιμάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, το Novacinema 4 θα προβάλλει από τις 13:00 και συνεχόμενα μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αγαπημένες ρομαντικές ταινίες και δυνατές ιστορίες αγάπης.

Αναλυτικότερα, στις 13:05, θα προβληθεί «Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα», με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και τον Τζεφ Μπρίτζες να είναι δύο καθηγητές, οι οποίοι αποφασίζουν να παντρευτούν και συμφωνούν για μία φιλική και τρυφερή σχέση αλλά χωρίς... ερωτική επαφή! Στις 15:15, ακολουθεί «Το μυστικό της Άνταλαϊν» όπου η Μπλέικ Λάιβλι παραμένει 27 χρονών εδώ και οκτώ δεκαετίες, αναγκασμένη να ζει μία μοναχική ζωή για να μην αποκαλυφτεί το μυστικό της, μέχρι τη στιγμή που θα συναντήσει τον Μίσιελ Χούισμαν. Στις 17:15, έρχεται το «In my dreams», όπου μία ιδιοκτήτρια εστιατορίου και ένας αρχιτέκτονας, χάρη σε μια ευχή σε ένα σιντριβάνι, ονειρεύονται ο ένας τον άλλον. Έχουν όμως μόνο μία εβδομάδα στη διάθεσή τους, προκειμένου να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στις 18:55, έρχεται «Η πρώτη αγάπη», όπου δύο πρώην ερωτευμένοι μαθητές συναντιούνται ύστερα από 20 χρόνια, με αφορμή το θάνατο ενός αγαπημένου τους φίλου και διαπιστώνουν ότι ο έρωτας τους δεν έχει σβήσει ακόμα. Στις 21:00, θα προβληθεί το «Γράμματα στην Ιουλιέτα» με την Αμάντα Σέιφριντ να υποδύεται μία νεαρή αμερικανίδα, η οποία ως μέλος μιας ομάδας εθελοντών, απαντά σε γράμματα –προς την Ιουλιέτα- όσων αναζητούν συμβουλές σχετικά με τον έρωτα. Η απάντηση της σε ένα γράμμα που χρονολογείται από το 1951, θα είναι η αρχή μιας αλυσίδας γεγονότων, που θα φέρει τον έρωτα τόσο στη δική της ζωή όσο και στης γυναίκας που το έγραψε, την οποία υποδύεται η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, όπως δεν τον είχαν φανταστεί ποτέ. Στις 22:55, στο «Η γυμνή αλήθεια» ο Τζέραρντ Μπάτλερ, ένας κυνικός παρουσιαστής, θα έχει ερωτικά μπλεξίματα με τη ρομαντική τηλεοπτική παραγωγό Κάθριν Χάιγκλ. Το αφιέρωμα θα ολοκληρωθεί με την αισθηματική κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, «Από έρωτα», στις 00:35, η οποία αποτελεί συμπαραγωγή των καναλιών Novacinema. Στην ταινία, ο Θοδωρής Αθερίδης θα έχει μία απρόσμενη συνάντηση με τον πρώην έρωτα της ζωής του, τη Σμαράγδα Καρύδη, λίγο πριν παντρευτεί τη νέα του σύντροφο.

Εκτός όμως από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Novacinema 4 προγραμματίζει και κάθε Σάββατο βράδυ, στις 21:00, ρομαντικά ραντεβού. Στις 6/2 έρχεται η ταινία του Γούντι Άλεν «Μαγεία στο σεληνόφως» με τους Κόλιν Φερθ και Έµα Στόουν, ενώ στις 13/2 θα προβληθεί το «Μια υπόσχεση» με τους Ρεμπέκα Χολ και Άλαν Ρίκμαν. Στις 20/2 έρχεται η «Δεσπονίς Τζούλια» με τους συγκλονιστικούς Τζέσικα Τσαστέιν και Κόλιν Φάρελ, ενώ στις 27/2 θα προβληθεί το «The Lunchbox: Παραδόσεις αγάπης» με τους Ιρφάν Καν και Νιµράτ Καούρ.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!