MEDIA

Διαψεύδει ο Καμμένος τη μήνυση κατά των «Νέων»

Διαψεύδει ο Καμμένος τη μήνυση κατά των «Νέων»

Στη διάψευση της είδησης ότι κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας «Τα Νέα», για το σημερινό της δημοσίευμα, προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (10/11) ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι μήνυσε τον διευθυντή της εφημερίδας με σχετικό tweet.

Στην ανάρτηση του αναφέρει: «Είναι μοναδικό!! Η κεκτημένη ταχύτητα να μου κάνουν επίθεση οδηγεί Γεννηματά και Τσιόδρα να βγάζουν ανακοίνωση για μήνυση που δεν έκανα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας ήταν για άλλο λόγο και όχι για κάποια αυτόφωτη διαδικασία.

Τι αναφέρουν «Τα Νέα» σε ανακοίνωσή τους:

«Πιστός στην εκβιαστική και τρομοκρατικού χαρακτήρα πρακτική που ακολουθεί με ΤΑ ΝΕΑ προκειμένου να φιμώσει την εφημερίδα και τους συντάκτες της και να σταματήσει το μπαράζ των αποκαλύψεων για τον σκοτεινό ρόλο που έχει παίξει στην υπόθεση της πώλησης, όπως και για τον ρόλο του φερόμενου ως μεσάζοντα Βασ. Παπαδόπουλου, ο υπουργός Άμυνας αποπειράθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δήλωσε άγνοια τόσο για την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή των ΝΕΩΝ, διότι ο μηνυτής-υπουργός κατά την πάγια πρακτική του, και προκειμένου να παρακάμψει τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, δεν υπέβαλλε την μήνυση στην Εισαγγελία»

Σχετικές ειδήσεις