MEDIA

BAR: Η Μαίρη Γεώρτση αποκαλύπτει, 15 χρόνια μετά, τι έλεγε το περιβόητο «χαρτάκι»!

BAR: Η Μαίρη Γεώρτση αποκαλύπτει, 15 χρόνια μετά, τι έλεγε το περιβόητο «χαρτάκι»!

Όσοι είναι άνω των 30 ετών, σίγουρα θα θυμούνται τη Μαίρη Γεώρτση από το BAR, το reality που είχε προβληθεί στο MEGA το 2002, με παρουσιαστή το Μίλτο Μακρίδη, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Η γυμνάστρια είχε έρθει δεύτερη στον τελικό, χάνοντας το χρηματικό έπαθλο των 50 εκατομμυρίων δραχμών από τον Ανδρέα Παρασκάκη, όμως είχε μείνει στην «ιστορία» των reality για την περιβόητη «στρατηγική» της, καθώς και για εκείνο το περίφημο «χαρτάκι» που κάποτε είχε δώσει σε συμπαίκτριά της, προκαλώντας σχόλια και υποθέσεις για το περιεχόμενό του.

Τελικά, το τηλεοπτικό κοινό δεν έμαθε ποτέ τι έγραφε αυτό το χαρτάκι, γι' αυτό η Μαίρη αποφάσισε, 15 χρόνια μετά, να μην μας κρατήσει άλλο σε αγωνία και να αποκαλύψει, σε συνέντευξή της, τι ακριβώς είχε συμβεί:

«Λοιπόν, κάποια μέρα είδα στεναχωρημένη μια παίκτρια, τη Σοφία. Μου έκανε νόημα να πάμε κάπου μόνες μας και μου εκμυστηρεύτηκε τη στεναχώρια της, το άγχος της και τον έρωτά της για τον Λορέντζο. Την άλλη μέρα, λοιπόν, της έγραψα σ' ένα χαρτάκι την Ιθάκη του Καβάφη. "Σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος" κ.λ.π. Νόμιζα ότι δεν κατάλαβε τίποτα ο κόσμος, όμως τα κατάλαβε όλα».

Σχετικές ειδήσεις