MEDIA

Διαρροή - «βόμβα» για Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Ποιοι είναι υποψήφιοι

Διαρροή - «βόμβα» για Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor:Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την τελευταία φορά που «Διάσημοι» και «Μαχητές» αγωνίστηκαν για την ασυλία, λόγω των αγώνων με τους παίκτες του τουρκικού Survivor.

Απόψε (29/05/2017), όμως, τα... ψέματα τελειώνουν, καθώς τρεις παίκτες μιας εκ των δύο ομάδων θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Μάλιστα, ο σημερινός αγώνας για την ασυλία είναι εξαιρετικά καθοριστικός, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες στο reality επιβίωσης!

Στο trailer του επεισοδίου, βλέπουμε αρχικά τους παίκτες να μιλάνε για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα στο Survivor.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

«Είμαστε σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ένας αγώνας ασυλίας πάντα είναι κρίσιμος», αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Όλοι μας έχουμε δώσει τα πάντα. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα», λέει ο Μπο.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τους «Μαχητές» αρκετά αποφασισμένους για τη νίκη. «Δεν φοβάμαι οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι», δηλώνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. «Δεν έχουμε δικαιολογίες», ξεκαθαρίζει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, δηλώνει: «Πιστεύω ότι πάμε μόνο για τη νίκη».

Το ίδιο βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες στο Συμβούλιο του Νησιού για την ψηφοφορία αποχώρησης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Survivor

Ποια ομάδα θα χάσει την ασυλία; Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σύμφωνα με διαρροή, που ξεκίνησε πριν λίγη ώρα στο Twitter, νικητές του αποψινού αγωνίσματος είναι οι «Μαχητές» και οι δύο (!) υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των «Διασήμων» είναι ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Υπομονή λίγες ώρες, ακόμη, για να δούμε αν οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν.

Σχετικές ειδήσεις